Τα είχε με τη Zizel, με την Bar Refaelli, με την Blake Lively. Και τώρα ο Leonardo DiCaprio είναι μαζί με την Erin Heatherton, μοντέλο της Victoria’s Secret, κορμάρα και super sexy.

Άλλωστε ο Leo έχει συγκεκριμένα standards για τις γυναίκες που θα έχει στο πλευρό του. Ξανθές, δίμετρες και απαραίτητα μοντέλα ή με αναλογίες μοντέλου.

Ο φωτογραφικός φακός… «τσίμπησε» το νέο ζευγαράκι να κάνει βόλτες σε πάρκο του Σύδνεϋ, όπου ο DiCaprio γυρίζει τη νέα του ταινία.

Η Erin φορούσε μια μακριά, λουλουδάτη φούστα και μια ζακέτα, ενώ ο Leo φορούσε το τζινάκι του και ένα φούτερ με κουκούλα.

Μάλιστα τα δημοσιεύματα λένε ότι η Erin έκανε ολόκληρο ταξίδι από τη Νέα Υόρκη στο Σύδνεϋ για να δει τον καλό της. Τέτοιος έρωτας σου λέει.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν στις 9 Δεκεμβρίου σε μια εκδήλωση για τις πολεμικές τέχνες, ενώ οι φωτογράφοι τους είχαν ξανασυναντήσει σε ρομαντικό δείπνο και πάλι στο Σύδνεϋ.

Και όταν ο Leo έχει δουλειά η Erinτο ρίχνει στο shopping therapy. Πήγε λοιπόν και αγόρασε εσώρουχα, αξίας 1.700 δολαρίων παρακαλώ.

Η Erin θα επιστρέψει στη Νέα Υόρκη αύριο, αλλά μιας και ο DiCaprio θα μείνει καιρό στην Αυστραλία, ε… όλο και θα ξαναπάει να τον συναντήσει.

Δείτε το video…