Ταξίδι – αστραπή στην Ελλάδα πραγματοποίησε σύμφωνα με δημοσίευμα ο Χάρισον Φορντ την προηγούμενη Κυριακή, όπως είχε γράψει το star.gr τη Δευτέρα.

Οι καινούργιες φήμες θέλουν τον… Ιντιάνα Τζόουνς να κάνει βόλτες συντροφιά με Ελληνίδα μεσίτρια στα σοκάκια της Σύρου, ενώ έδειχνε καταγοητευμένος από τις ομορφιές του νησιού.

Ο ηθοποιός ήταν χαμογελαστός κ��ι πρόθυμος να συνομιλήσει με κατοίκους του νησιού που τον σταματούσαν για ένα αυτόγραφο, όμως όταν τον ρωτούσαν το λόγο της επίσκεψής του στο νησί δεν έλεγε κουβέντα.

Οι φήμες θέλουν τον star του Hollywood να έμενε στη βίλα του Τόμ Χανκς και της Ρίτα Γουίλσον στην Αντίπαρο και να πήγε στη Σύρο για μια γρήγορη ξενάγηση στο υπέροχο νησί των Κυκλάδων.

Μετά μάλιστα την περιήγησή του στο νησί, ανέβηκε με τη συνοδό του στη μεγάλου κυβισμού μηχανή που είχαν παρκάρει στην πλατεία Μιαούλη και κατευθύνθηκαν προς τον Άγιο Νικόλαο.

Αν η ξενάγηση αυτή έγινε για τουριστικούς λόγους ή ο Χάρισον Φορντ ενδιαφέρεται να αποκτήσει ένα ακίνητο στο νησί παραμένει άγνωστο, όμως και μόνο το γεγονός ότι η συνοδός του ήταν μεσίτρια λέει πολλά.