Τα σκαλιά της εκκλησίας ετοιμάζεται ν΄ανέβει μετά από δυο χρόνια σχέσης η Ευδοκία Ρουμελιώτη. Η ηθοποιός, θα παντρευτεί τον εκλεκτό της καρδιάς της Νικηφόρο Χαραγκιώνη, σε μια πολύ κλειστή τελετή.

Η αγγελία του γάμου τους, δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα «Τοπική Φωνή» της Πρέβεζας και ανακοινώνει πως το ζευγάρι… παντρεύεται!

Μιλώντας στην Τατιάνα Στεφανίδου, η Ευδοκία Ρουμελιώτη αποκάλυψε τις λεπτομέρειες του γάμου της, εξηγώντας το λόγο που δημοσίευσε την αγγελία στην εν λόγω εφημερίδα:

«Είναι η καταγωγή της μητέρας μου από την περιοχή και θέλαμε να την κρατήσουμε για τον εαυτό μας αυτή τη στιγμή. Να είναι μια στιγμή μόνο για εμάς τους δυο σε στενό οικογενειακό κύκλο».

Ωστόσο όπως λέει, «την εκκλησία δεν την έχουμε βρει και δεν έχουμε ορίσει συγκεκριμένη ημερομηνία. Ξέρουμε ότι θα γίνει μέσα στο καλοκαίρι και είναι σχεδόν όλα έτοιμα!»

Πώς νιώθει τώρα που θα παντρευτεί;

«Ζω με αυτόν τον άνθρωπο και αισθανόμουν πως ο γάμος δεν θ΄αλλάξει κάτι στη σχ��ση μας. Αλλά όσο πλησιάζει η μέρα, νιώθω όλο και πιο αγχωμένη».

Στη συνέχεια, αποκάλυψε πως θα είναι ο γάμος τους:

«Δεν θα έχουμε πολύ κόσμο. Την οικογένεια μας και κάποιους στενούς φίλους. Ήταν επιλογή μας. Έτσι θέλαμε να περάσουμε τη μέρα. Στις εποχές που ζούμε, δεν μας έβγαινε να κάνουμε κάτι άλλο!»

Τέλος, ξεκαθάρισε πως δεν θα ήθελε εκείνη τη μέρα δημοσιογράφους και κάμερες:

«Δεν το κάνω από σνομπισμό ούτε για να δημιουργήσω εντυπώσεις. Δεν παντρεύομαι μόνη μου, αλλά έναν άνθρωπο που δεν έχει καμία σχέση με την τηλεόραση. Δεν θέλω να έρθει σε αμηχανία και η στιγμή μας να μετατραπεί σε ένα ωραίο γύρισμα».

Κάντε κλικ στο video και δείτε τι δήλωσε η ίδια για το γάμο της...