Επιμέλεια: Ευαγγελία Ντούρου

Όταν ο έρωτας είναι στα φόρτε του, οι διάσημοι stars δεν θέλουν να αποχωρίζονται ούτε λεπτό το ταίρι τους. Βέβαια μερικές φορές είναι και μεγάλη ευκολία για τους διάσημους pop stars να συμπρωταγωνιστούν στα video clip τους με τους αγαπημένους ή τις αγαπημένες τους. Πού να βρίσκουν τώρα μοντέλα γι’ αυτή τη δουλειά, αφήστε που το τραγούδι αποκτά άλλο νόημα αν το λες σ’ αυτόν που αγαπάς.

Πρώτη διδάξασα στο θέμα η Jennifer Lopez. Έχει πρωταγωνιστήσει με όλους τους αγαπημένους της ��τα video clip της. Με τον Marc Anthony, τον PDiddy. Ξεχωρίσουν βέβαια το video clip της για το τραγούδι «Jenny from the block» που συμπρωταγωνίστησε με τον Ben Affleck και τους βλέπουμε σε διάφορα τρυφερά ενσταντανέ, αλλά και το τελευταίο… καυτό της video clip με τον Casper Smart για το «Dance Again».

Και ο Enrique Iglesias επέλεξε να πρωταγωνιστήσει στο video clip του για το τραγούδι «Escape» με την καλή του Anna Kournikova. Τι πάθος, τι έρωτας ήταν αυτός. Αφού όλοι έλεγαν ότι αυτοί οι δυο στο κρεβάτι θα κάνουν θαύματα, μέχρι που ο Enrique μας βγήκε… «μπάμιας» και καταρρίφθηκε ο μύθος του εραστή!!!!!

Ένα ακόμα ζευγαράκι που πρωταγωνίστησε από κοινού σε video clip είναι η Beyonce και ο Jay Z. Τους πρωτοείδαμε μαζί στην οθόνη να βγάζουν φωτιές στο video clip του τραγο��διού «Crazy in Love» και μετά επειδή τους άρεσε πολύ τους ξαναείδαμε στο «Bonnie and Clyde», «Deja Vu» και στο «Upgrade U».

Η Britney Spears πάλι μετέτρεψε το video clip της για το τραγούδι «Criminal» σε κανονική ταινία και φυσικά συμπρωταγωνιστής της, σε ρόλο ιππότη που τη σώζει από τον βίαιο εραστή ο τωρινός αρραβωνιαστικός της Jason Trawick.

Μπορεί ο Seal και η Heidi Klum να ακολουθούν πλέον ξεχωριστούν δρόμους, όμως όταν συμπρωταγωνιστούσαν στο video clip για το τραγούδι «Secret» ήταν full in love, με το ξανθό top model να έχει παραδοθεί πλήρως στο έρωτα του γνωστού τραγουδιστή.

Η Jessica Simpson πάλι και τραγούδησε το «Where You Are» με τον πρώην σύζυγό της Nick Lachey και φυσικά συμπρωταγωνίστησαν και στο video clip.

Αξέχαστο θα μου μείνει το video clip των Guns n’ Roses για το τραγούδι «November Rain». Πέρα από το γεγονός ότι πρόκειται για τραγουδάρα, σ’ αυτό πρωταγωνιστούσε η τότε καλή του AXL Rose, Stephanie Seymour, ιντριγκάροντας ακόμα περισσότερο τους fans του συγκροτήματος με αποτέλεσμα να γίνει ένα από τα πιο δημοφιλή video clip στο MTV.

Και για το τέλος αφήσαμε τον βασιλιά της ποπ Michael Jackson, ο οποίος ως ένδειξη υπέρτατης αγάπης απέναντι στην πρώην σύζυγό του Lisa Marie Presley όχι μόνο της αφιέρωσε το «You are not alone», αλλά συμπρωταγωνίστησε και μαζί της και μάλιστα σε κάποια στιγμή τους βλέπουμε τους δυο τους τελείως γυμνούς.