Είναι ένα από τα πιο διάσημα top models του κόσμου. Έχει πρωταγωνιστήσει σε μεγάλες διαφημιστικές καμπάνιες, είναι ένα από τα αγγελάκια της Victoria’s Secret και η μούσα του Dior και της Chanel.

Ο λόγος για την Miranda Kerr που έχει κάψει καρδιές με τα καταπράσινα μάτια της και έχει κάνεις πολλούς να σκάσουν από τη ζήλεια τους γιατί ο Orlando Bloom έχει τέτοια γυναικάρα στο πλευρό του.

Αυτή τη φορά λοιπόν η Miranda Kerr μας αποκάλυψε το μυστικό της ομορφιάς της που δεν είναι άλλο από τα καλά γονίδια!!!!!

Το top model λοιπόν πόζαρε μπροστά στο φακό αγκαλιά με τη μητέρα της Therese και την 75χρονη γιαγιά της Ann για το επετειακό τεύχος του περιοδικού Women’s Weekly για την γιορτή της μητέρας.

Στη συνέντευξη που έδωσαν οι τρεις γυναίκες μίλησαν για τη σπουδαιότητα της μητρότητας με τη μητέρα και τη γιαγιά της Miranda Kerr να εξομολογούνται πόσο τραυματικό ήταν να χάνουν και οι δύο τις μητέρες τους σε μικρή ηλικία.
Αλλά και η Miranda μιλάει για τις δύο πιο σημαντικές γυναίκες της ζωής της και δηλώνει τυχερή που τις έχει στο πλευρό της.

«Η μαμά μου και η γιαγιά μου είναι δύο από τις πιο δυνατές γυναίκες που γνωρίζω και μια τεράστια πηγή δύναμης στη ζωή μου. Είμαι πολύ κοντά με τη μητέρα μου. Δεν μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς αυτήν. Νομίζω ότι μπορείς ��α συνειδητοποιήσεις πόσο σκληρό είναι να χάνεις τη μητέρα σου μόνο όταν αυτό σου συμβεί», είπε.

Πάντως και οι τρεις κυρίες είναι κούκλες!!!! Εμ… κατά μάνα, κατά κύρη δεν λένε;