Σύντροφο που να ασχολείται με τα... λογιστικά ψάχνει η Rihanna, αφού αυτό την συμβούλευσε να κάνει η «κολλητή» της, Katy Perry!


Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η παντρεμένη φιλενάδα είπε στην single ότι το φλερτ έχει κανόνες, με πρώτο και καλύτερο να παρατήσει τα «κακά παιδιά»! «Φτάνουν πια οι αθλητές και οι καλλιτέχνες που είναι τίγκα στην τεστοστερόνη. Δοκίμασε έναν λογιστή», φαίνεται να της είπε και εμείς συμφωνούμε... Λίγα πέρασε με τον Chris Brown που την ξυλοφόρτωσε ή μήπως την εκτίμησε ο Matt Kemps;

«Η Rihanna δήλωσε ότι θα είναι ολομόναχη αυτές τις γιορτές κι έτσι η Katy τη συμβούλεψε ν´ ακολουθήσει τα μυστικά της για να βρει σίγουρα άντρα μέσα στο 2012», λέει άτομο από το περιβάλλον την 27χρονης τραγουδίστριας.


Ποιά άλλη συμβουλή έδωσε η φιλενάδα; Να μην κρύβει ότι βγαίνει ραντεβού ώστε να την «κυνηγάνε» περισσότεροι άνδρες και να μην κάνει σεξ με την πρώτη ευκαιρία, αλλά να τον αφήνει... σύξυλο για να «καίγεται» περισσότερο!


Ο «τυχερός» λογιστής, πάντως, θα βγάλει λαβράκι: και ζευγάρι με την «καυτή» τραγουδίστρια θα είναι και τα... λογιστικά της θα αναλάβει!