«Ο γιος μου είναι ο μοναδικός άνδρας της ζωής μου», λέει σε συνέντευξή της η Έλλη Κοκκίνου και ξεκαθαρίζει ότι αυτό δε σημαίνει ότι δεν κάνει και τη ζωή της. Τι πρέπει όμως να έχει ένας άνδρας για να την γοητεύσει;

«Ωριμό��ητα, χιούμορ, σεβασμό και αγάπη. Όσο πιο απλά είναι τα συστατικά μιας συνταγής, τόσο καλύτερο είναι το αποτέλεσμα. Δεν μπορούμε να έχουμε την απαίτηση και να ζητάμε από τον άλλο πάρα πολλά, όταν εμείς οι ίδιοι δεν μπορούμε να τα προσφέρουμε. Καλό είναι να είμαστε ευχαριστημένοι με αυτά που μας δίνει ο σύντροφός μας, αλλιώς μπορούμε να φύγουμε», λέει η Έλλη Κοκκίνου.

Και όντως η ίδια φεύγει από μια σχέση αν δει ότι οι καταστάσεις δεν αλλάζουν. Πάντως αν και δυναμική και ανεξάρτητη, λέει ότι δεν θέλει να ευνουχίζει τους άνδρες.

«Εμένα δεν μου αρέσει να ευνουχίζω τους άνδρες. Θεωρώ ότι τους αποδυναμώνω και ότι χάνουν την ανδροπρέπειά τους. Θέλω να υπάρχει μια ισορροπία σε μια σχέση. Δεν με νοιάζει ποιος θα έχει το πάνω χέρι. Αυτά με αφήνουν παγερά αδιάφορη», λέει.

Ο μοναδικός άνδρας που του παραδίνεται άνευ όρων είναι φυσικά ο γιος της.

«Δεν είμαι απλά ερωτευμένη μαζί του. Είμαι καψο��ρα. Το άγγιγμά του, ο τρόπος που έρχεται και χώνεται στο κρεβάτι μου», λέει η Έλλη.

Και φυσικά ο έρωτας είναι αμοιβαίος, άλλωστε το ωραιότερο «σ’ αγαπώ» που έχει ακούσει είναι από τα χείλη του Αλέξανδρου.

«Τα ωραιότερα “σ’ αγαπώ” είναι όλα τα “σ’ αγαπώ” του γιου μου. Α και το “κοριτσάρα μου θα σε παντρευτώ” που μου λέει. Βέβαια απ’ ότι θυμάμαι κι εγώ έλεγα στον μπαμπά μου ότιθα τον παντρευτώ», λέει γελώντας.

Η Έλλη τέλος παραδέχθηκε ότι είναι λιγάκι επιπόλαιη με τους ανθρώπους και το έχει πληρώσει.

«Άφηνα δικά μου πράγματα στα χέρια άλλων να τα διαχειριστούν, ενώ έπρεπε να είμαι εγώ από πάνω. Παράλληλα, ήμουν αρκετά αναβλητική, είδα όμως τις συνέπειες που είναι όλα αυτά και τώρα πια παλεύω να τα καταπολεμήσω», είπε.