Στο δημαρχείο Γλυφάδας παντρεύτηκαν σήμερα το πρωί η Μαρία Τσουρή και ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος, λίγο πριν ο πελαργός τους χτυπήσει την πόρτα.

Το STAR βρέθηκε στο γάμο και φυσικά εξασφάλισε αποκλειστικά πλάνα από την πιο ευτυχισμένη μέρα της Μαρίας και του Παναγιώτη.

Το ραντεβού είχε δοθεί για τις 11 το πρωί και όπως προστάζει το… πρωτόκολλο πρώτος έφτασε ο γαμπρός φορώντας ένα τζινάκι, άσπρο πουκάμισο και κρατώντας στα χέρια του μια υπέροχη ανθοδέσμη από λευκά τριαντάφυλλα.

Λίγα λεπτά αργότερα έφτασε και η Μαρία Τσουρή, μες στα χαμόγελα, φορώντας ένα ριχτό μπεζ φόρεμα και τακούνια, παρά την προχωρημένη της εγκυμοσύνη.

«Είναι από τις πιο ευτυχισμένες μέρες της ζωής μου, είναι και το μωρό βέβαια γι’ αυτό δε λέω η πιο ευτυχισμένη», είπε η Μαρία Τσουρή.

Το ζευγάρι σε δύο μήνες θα κρατάει στην αγκαλιά του το πρώτο του παιδάκι και με τον ερχομό του θα γίνει και ο θρησκευτικός γάμος.

«Είμαστε πολύ καλά, πολύ χαρούμενοι, περιμένουμε το θρησκευτικό, περιμένουμε το μωρό ��ας και όλα πάνε καλά», είπε η πολίστρια.

Η Μαρία και ο Παναγιώτης είναι μαζί σχεδόν δύο χρόνια και από την πρώτη στιγμή ήξεραν ότι βρήκαν το άλλο τους μισό. Η πρόταση γάμου έγινε τον Δεκέμβριο και η ευτυχία τους θα ολοκληρωθεί σε δύο μήνες με τον ερχομό του μωρού.