Μπορεί πριν λίγους μήνες να τα έσκασε χοντρά για να αγοράσει δύο διαμερίσματα στ�� Νέα Υόρκη, όμως η Jennifer Aniston ξανασκέφτηκε τον επαναπατρισμό της στο Big Apple και αποφάσισε να μείνει στο Λος Άντζελες.

Τι κι αν όλοι έλεγαν τότε ότι η Jennifer ετοιμάζεται για γάμους και παιδιά, αφού τα διαμερίσματα είχαν δύο τεράστια παιδικά δωμάτια; Τελικά τους διέψευσε πανηγυρικά.

Μάλιστα είχε και χασούρα, αφού αναγκάστηκε να τα πουλήσει σε μυστηριώδη αγοραστή στην τιμή των 6,5 εκατομμυρίων δολαρίων, ενώ η ίδια είχε δώσει 7,01 εκατ. δολάρια για να τα αγοράσει.

Δημοσιεύματα αναφέρουν ότι η Jennifer λάτρευε τα διαμερίσματα αυτά και σχεδίαζε να κάνει ριζική ανακαίνιση, όμως τώρα οι συνθήκες στη ζωή της άλλαξαν, τα συζήτησε με τον καλό της Justin Theroux και αποφάσισαν ότι η 8.500 τ.μ. έπαυλή τους στο Μπελ Έιρ είναι η καλύτερη επιλογή.

Η ηθοποιός περιμένει πως και πως να γιορτάσει οσονούπω την πρώτη της επέτειο με τον Justin και όπου βρεθεί κι όπου σταθεί στάζει μέλι για τον καλό της.

«Είναι ο προστάτης μου. Είναι ένας πραγματικά καλός άνθρωπος και πολύ αστείος», είπε πρόσφατα σε συνέντευξή της.

Αλλά και ο Justin είναι full in love με την Jen και αρκετοί είναι αυτοί που λένε ότι σύντομα, ακόμα και μέσα στο καλοκαίρι θα φάμε κουφέτα.