​Η εντυπωσιακή Κλέλια Ρένεση σε συνέντευξη της μίλησε για τα ελαττώματα του χαρακτήρα της, την εμφάνιση της και αυτό που θέλει από έναν άντρα!

Η ηθοποιός αποκάλυψε πως η εμφάνιση στη δουλειά της είναι δίκοπο μαχαίρι. Χαρακτηριστικά είπε «Μπορεί να σου ανοίγονται πόρτες πιο εύκολα, αλλά πιο εύκολα σε περιμένουν στη γωνία».

Η Κλέλια δεν κάνει ποτέ την αρχή , την πρώτη κίνηση , ενώ πιστεύει πως δεν αντιπροσωπεύει μια ομάδα γυναικών. Θέλει χρόνο για να βάλει κάποιον στη ζωή της και να του αποκαλύψει κομμάτια του χαρακτήρα της , καθώς και τον καναπέ και το κρεβάτι της, όπως τόνισε! Όσο για το φλερτ, πιστεύει πως έχει χάσει τη σημασία του, έχει γίνει αγώνας ατάκας. Η ίδια ζητάει από έναν άντρα να είναι αληθινός και απλός. Οι άντρες όπως αποκάλυψε σπάνια της την πέφτουν..Τα ελαττώματα της παραδέχτηκε πως είναι η ανυπομονησία και η ακαταστασία της στην πράξη και το μυαλό.

Σε ερώτηση εάν είναι σε σχέση απάντησε «δεν ξέρω» και επειδή αγχώθηκε προσπάθησε να το αποφύγει λέγοντας «θα κάνετε πολλές τέτοιες ερωτήσεις ;πείτε μου για να ξέρω»!!
Στο θέμα της σχέσης, εάν φύγει κάποιος από τους δύο τότε θα είναι σίγουρα εκείνη! Θα φύγει όταν όλα έχουν ισοπεδωθεί, όταν υπάρχει στασιμότητα και δεν μπορεί να το παλέψει άλλο.. Ακόμα, υποστήριξε πως μπορεί να είναι με έναν άνθρωπο ακόμα κι αν δεν είναι ερωτευμένη, σε συνθήκες πιο συντροφικές.
Θεωρεί πως είναι μια ιδιαίτερη περίπτωση ανθρώπου, καθώς είναι μαζεμένη, δε βγαίνει πολύ, είναι λίγο τεμπέλα και όχι party animal όπως πιστεύουν πολλοί. Είναι περισσότερο σπιτόγατα, ενώ όταν βγαίνει έξω προτιμά συγκεκριμένα μέρη που αισθάνεται ασφαλής!

Αυτό το διάστημα πέρα από τη σειρά που την βλέπουμε «Με λένε Βαγγέλη» γράφει στίχους με θέμα τα ανθρώπινα καθημερινά πράγματα.