Τον τελευταίο καιρό βλέπουμε πάντα δίπλα στον Τόνι Μαυρίδη μια ξανθιά καλλονή που όλοι λένε ότι έχει πάρει τη θέση της Έλενας Παπαρίζου στην καρδιά του.

Το όνομά της είναι Ευαγγελία Καραμπατσάκη, είναι μόλις 26 χρονών και είναι άνθρωπος χαμηλών τόνων που θέλει να κρατήσει τη σχέση της με τον Τόνι Μαυρίδη μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Οι δυο τους είναι μαζί από το�� Σεπτέμβριο όταν και γνωρίστηκαν στην Χαλκιδική και από τότε είναι αχώριστοι. Εμείς τους πρωτοείδαμε μαζί σε μια πρόσφατη νυχτερινή τους έξοδο, όπου όλα πρόδιδαν ότι κάτι τρέχει μεταξύ τους. Τα έντονα βλέμματα, τα χάδια και τα φιλιά έδειχναν ότι οι δυο τους περνάνε πολύ όμορφα μαζί.

Η 26χρονη που έχει κλέψει την καρδιά του Τόνυ φροντίζει πάντα να είναι διακριτική η παρουσία της δίπλα του , δεν της αρέσει να προκαλεί και στηρίζει τον Τόνι σε κάθε του απόφαση.

Ειδικά τώρα που φουντώνει ο πόλεμος του καλού της με την Έλενα Παπαρίζου για τα κοινά τους περιουσιακά στοιχεία που ακόμα δεν έχουν βρει τρόπο να τα μοιράσουν.

Η Έλενα Παπαρίζου πάλι φαίνεται ότι θέλει να ξεχάσει εντελώς τα όσα την ένωναν με τον Τόνι. Το έχει ρίξει στην εργασιοθεραπεία και παραμένει στη Σουηδία, κοντά στην οικογένειά της που τη στηρίζει σε κάθε της βήμα.