Μπορεί η Λίντσεϊ Λόχαν να βρίσκεται πίσω από της σίδερα της φυλακής και η προσωπική της ζωή να είναι στάσιμη, η επαγγελματική της ζωής ωστόσο συνεχίζεται κανονικότατα!

Μετά την επίσκεψη που δέχθηκε στη φυλακή από παραγωγό για να συμμετάσχει σε νέα ταινία, είδαν προχθές το φως της δημοσιότητας σκηνές trailer από ολιγόλεπτη συμμετοχή της σε ταινία που θα κυκλοφορήσει αυτές τις μέρες στην οποία αναπαριστά τη Μέριλυν Μονρόε στη γνωστή κλασική σκηνή με το λευκό φόρεμα από τα «Επτά χρόνια φαγούρα»!

Η -σατιρική- ταινία λέγεται Underground Comedy 2010 και η Λίντσεϊ Λόχαν (φορώντ��ς ένα παρεμφερές με αυτό της Μονρόε λευκό φόρεμα και προσπαθώντας να «μιμηθεί» την τσαχπινιά της αξέχαστης ηθοποιού) εμφανίζεται ναπροσπαθεί να κρατήσει το φόρεμα που ανασηκώνεται από τον αέρα του φρεατίου «απειλώντας» να θέσει τα κάλλη της σε κοινή θέα! Αμέσως μετά βγάζει δύο πιστόλια και πυροβολεί τους παπαράτσι!

Η Λόχαν «εκμεταλλεύτηκε» τη σκηνή για να περάσει το δικό της σατιρικό μήνυμα αναφορικά με το θέμα της: σε σχόλιο που ακούγεται ότι «μοιάζει με τη Μέριλυν Μονρόε», η ίδια ακούγεται να απαντά στην ταινία «Η Μέρυλιν δε χρειάστηκε ποτέ αν φορέσει βραχιόλι SCRAM».

Το βραχιόλι SCRAM ήταν ένα βραχιόλι που οι αρχές είχαν αναγκάσει την Λόχαν να φορά προκειμένου ανά βδομάδα να γίνεται έλεγχος του επιπέδου αλκοόλ στο αίμα της και η Λίντσεϊθέλησε να περάσει το δικό της μύνημα μέσω της χιουμοριστικής ταινίας.

Άραγε πως θα αισθάνεται η Λόχαν τώρα που το trailer της ταινίας είδε τη δημοσιότητα ενώ η ίδια είναι στη φυλακή;