Σαν ερωτευμένοι... πιγκουίνοι παραθέρισαν στην Μύκονο η Βίκυ Καγιά και ο καλός της, Νίκος Κριθαριώτης. Ερωτευμένο και χαλαρό, το ζευγάρι απόλαυσε τον ήλιο και την θάλασσα, ενώ δεν δίστασε να φιληθεί και να αγκαλιαστεί παρά τα αδιάκριτα βλέμματα!

Ύστερα από περίπου 4 χρόνια σχέσης, Νίκος και Βίκυ φαίνεται να μην έχουν χάσει την «φλόγα» που λέγεται πάθος. Όπως λένε άνθρωποι που τους είδαν στην παραλία, δεν ξεκόλλαγαν στιγμή ο ένας από τον άλλον!

Το μοντέλο και ο επιχερηματίας - σχεδιαστής βρέθηκαν στο νησί των ανέμων με αφορμή την βάφτιση του παιδιού ενός καλού φίλου της Βίκυς. Έτσι, εκμεταλλεύτηκαν το γεγονός για να περάσουν ένα διήμερο ξεγνοιασιάς και χαλάρωσης.

Ο φακός τους «τσάκωσε» στο Καλό Λιβάδι και τον Πάνορμο με φιλική συντροφιά. Το ζευγάρι αντάλλασε συνέχεια φιλιά και χάδια μέσα και έξω από το νερό, ενώ ήταν περισσότερο διαχυτικό από κάθε άλλη φορά!

Το βραδάκι δεν θα μπορούσαν να μην κάνουν βόλτες στην Χώρα, όπου και περπάτησαν χεράκι - χεράκι στα σοκάκια. Μάλιστα, συναντήθηκαν τυχαία και με τους νεόνυμφους Μαριέττα Χρουσαλά και Λεό Πατίτσα, που έκαναν επίσης διακοπές στο νησί.

«Ο Νίκος ήταν πολύ τρυφερός μαζί της και εκείνη του ήταν πολύ αφοσιωμένη», λένε λουόμενοι που τους είδαν.

Bίκυ και Νίκος θα συνεχίσουν τις διακοπές τους πιθανότητα στο εξοχικό της στην Εύβοια, καθώς η ξανθιά θέλει να γεμίσει μπαταρίες ενόψει και των οντισιών του «Next Top Model 2» τον Σεπτέμβριο.

Δείτε το διαχυτικό ζευγαράκι!

πηγή: περιοδικά «Hello», «Οκ!»