Η ζωή του αγαπημένου τηλεοπτικού ζευγαριού Ονούρ και Σεχραζάτ δεν είναι παραμυθένια όπως τους παρουσιάζουν τα τουρκικά ΜΜΕ. Η πρόσφατη απόπειρα αυτοκτονίας που έκανε η πρώην σύζυγος του πρωταγωνιστή φαίνεται να έχει ρίξει σκιές στη ζωή του ζευγαριού.

Ακόμα και στα παραμύθια υπάρχει πάντα κάποιος που κάνει δύσκολη τη ζωή των πρωταγωνιστών. Πόσο μάλλον στην πραγματικότητα.

Ο Ονουρ και η Σεχραζάτ μπορεί να ποζάρουν ευτυχισμένοι στα περιοδικά και στις κάμερες της γειτονικής χώρας, η αλήθεια είναι όμως ότι περνούν δύσκο��ες στιγμές μετά την απόπειρα αυτοκτονίας που έκανε η πρώην σύζυγος του Χαλίτ Ερτζέν, οπως είναι το πραγματικό όνομα του Ονούρ.

Η Γκιζέμ Σοϊτζαλντί αν και δέχθηκε να του δώσει το συναινετικό διαζύγιο έναντι 128,000 ευρώ το Νοέμβριο του 2008, φαίνεται ότι στην πραγματικότητα δεν ξεπέρασε ποτέ τον έρωτά της γι αυτόν.

Δεν μπόρεσε να δεχθεί ότι η Μπεργκιουζάρ Κορέλ, η γνωστή μας Σεχραζάτ, τον πήρε από την αγκαλιά της, ένα μόλις χρόνο μετά το δικό της γάμο. Αφού πρώτα προσπάθησε χωρίς επιτυχία να τον ξαναφέρει κοντά της, αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει αναστατώνοντας τη ζωή του ζευγαριού.

Κάθε φορά που έβλεπε τους διάσημους πρωταγωνιστές ενωμένους και ερωτευμένους η Γκιζέμ, έφθανε στα όρια της. Η απόπειρά της προκάλεσε μεγάλο ντόρο στα τουρκικά μέσα δημιούργησε όμως και το μεγάλο αγκάθι στον έρωτα του Χαλίτ και της Μπεργκιουζάρ.

Οι φήμες λένε ότι ο ηθοποιός σκοπεύει πολύ σύντομα να έρθει σε επαφή με την πρώην σύζυγο του και να της εξηγήσει ότι πρέπει να σταματήσει να ελπίζει, και να συνεχίσει τη ζωή της, αφού εκείνος είναι πολύ ευτυχισμένος στο πλευρό της νέας του συζύγου και του μόλις λίγων μηνών γιου του Αλί.


Δείτε το βίντεο με το μυστικό του ζευγαριού...

πρώτη ανάρτηση: 30/07, 20:50