Η μέλλουσα νύφη Τσέλσι Κλίντον και κόρη του πρώην πλανητάρχη Μπιλ Κλίντον, βρίσκεται στα όρια της εξάντλησης μόλις μια ημέρα πριν το γάμο της!


Ο φωτογραφικός φακός τη συνέλαβε χθες εξουθενωμένημε τα μαλλιά πιασμένα πρόχειρα πίσω,άβαφη και πολύ απλά ντυμένη να παίρνει ένα ταξί στη Νέα Υόρκη.


Ο παραμυθένιος γάμος της 30χρονης Τσέλσι θα γίνει αύριο σε έπαυλη στο Rhinebeck 145 χλμ μακριά από τη Νέα Υόρκη. Η κόρη του Κλίντον με τον αγαπημένο της Μάρκ Μεζβίνσκι θα ανταλλάξουν όρκους αιώνιας πίστης σε μια τεράστια έκταση στο πρώην κτήμα του δισεκατομμυριούχου Jon Jacob Astor που ήταν ο εφευ��έτης των φρένων ποδηλάτου και ο πλουσιότερος άνθρωπος που χάθηκε στο ναυάγιο του Τιτανικού.


Ο Barack Obama, η Oprah Winfery, η Barbara Streisand και ο Steven Spielbergείναι μερικά από τα ονόματα της λίστας του γάμου που μέχρι στιγμής έχει στοιχίσει 3,8 εκατομμύρια δολάρια περίπου! Χαρακτηριστικό της επισημότητας της τελετής είναι πως η περιοχή που θα γίνει ο γάμος αποτελεί «απαγορευμένη ζώνη» για όλες τις πτήσεις ενώ όσοι εμπλέκονται στη διοργάνωση έχουν πάρει «όρκο σιωπής» να μην αποκαλύψουν τίποτα για το μυστήριο διαφορετικά θα πληρώσουν ακόμα και… πρόστιμο!


Η Τσέλσι πάντως λέγεται πως η Τσέλσι ζήτησε από τον πατέρα της να χάσει τουλάχιστον επτά κιλά ώστε να δείχνει ωραίος όταν την παραδώσει στον γαμπρό.


Τώρα, όπως δείχνουν τα πράγματα, μάλλον ο μπαμπάς στο τέλος θα είναι πιο ωραίος από τη νύφη!