Ένα μυστικό άγνωστο στο ευρύ κοινό αποκάλυψε ο Αλέξης Γεωργούλης. Όπως αποκάλυψε, πάσχει από δυσλεξία, κάτι που τον έχει δυσκολέψει αρκετά αλλά πλέον κατάφερε να το κάνει πλεονέκτημα. Επίσης, ο γνωστός ηθοποιός μίλησε και για την νέα του αρχή στο Λος Άντζελες.

«Η δυσλεξία έτσι όπως τη βιώνω εγώ είναι βάσανο στα πρακτικά θέματα. Πας πολύ αργά σε «κολλάει». Στο γράψιμο, αφήνω μισές λέξεις ή κάνω αναγραμματισμούς. Αυτή την εποχή συνεργάζομαι με κάποιον, γράφουμε παρέα. Εκεί βλέπω ξεκάθαρα τη διαφορά του πόσο γρήγορος ε��μαι εγώ στο να κάνουμε την πλοκή και πόσο γρήγορος είναι εκείνος στο να καθίσει να τη γράψει, να την κάνει λέξεις», εξομολογείται στο «Εγώ Weekly» ο ζεν πρεμιέρ της μικρής οθόνης.

Μετά την τεράστια επιτυχία που γνώρισε στο «Είσαι Το Ταίρι Μου» και την συμμετοχή του στο «Ένας Μήνας Και Κάτι», ο Αλέξης έχει αποφασίσει να αλλάξει ρότα και εστιάζει στον κινηματογράφο. Πλέον, έχει αφήσει την Αθήνα και ζει μόνιμα στο Λος Άντζελες, όπου κάνει μια νέα αρχή.

«Εδώ και τρία χρόνια είμαι σε διακοπές... Το μόνο άγχος που έχω είναι ότι πρέπει να είμαι φειδωλός στα έξοδά μου διότι όταν δεν δουλεύεις δεν υπάρχουν έσοδα», λέει ο ίδιος και περιγράφει τα πρωτότυπα μαθήματα υποκριτικής τα οποία παρακολουθεί, αφού συνδυάζονται με γιόγκα και ψυχολογικές ασκήσεις.

Ο γοητευτικός ηθοποιός μένει σε ένα μικρό διαμέρισμα στη συνοικία Miracle Mile. Ξυπνά και κοιμάται νωρίς, κάνει ποδήλατο, περπατά στην παραλία της Σάντα Μόνικα, προσέχει την διατροφή του και διατηρεί επαφές με Έλληνες της πόλης, όπως η Νία Βαρντάλος με την οποία έπαιξαν στην ταινία «My Life In Ruins».

Αυτή την εποχή ο Αλέξης δεν έχει κάποια σχέση, περισσότερο από επιλογή. «Από τη στιγμή που έγινα γνωστός, υπήρχε μια πιο ανοικτή, «κατά μέτωπο» ζήτηση... ως κυνηγός έπαιρνα εγώ την απόφαση, αλλά τώρα οι γυναίκες σε βάζουν σε ένα τέτοιο τρυπάκι που σ’ αναγκάζουν να τις κυνηγήσεις», συμπληρώνει.

Πάντως, ο ηθοποιός δεν έχει ρίξει μαύρη πέτρα πίσω του. Όπως αναφέρει, σκέφτεται να επισκεφθεί την Ελλάδα για διακοπές τις προσεχείς ημέρες, πριν επιστρέψει ξανά στην Αμερική για να ολοκληρώσει τα μαθήματά του και να πάρει μέρος σε μια σειρά οντισιόν για μια νέα ταινία.