Φανερά αδυνατισμένος ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, λίγους μήνες πριν από την επιστροφή του στην μικρή οθόνη, κάνει διακοπές στην Χαλκιδική με φίλους μεταξύ των οποίων είναι και η Νατάσα Θεοδωρίδου.

Ξεχάστε τον Γρηγόρη τον τροφαντούλη που σήκωνε κύμα στην παραλία. Τώρα έχει γίνει στιλάκι και όλοι στη Χαλκιδική έχουν να το λέμε για την κορμί του.

Να ναι καλά η φίλη του η διαιτολόγος που δεν τον έχει αφήσει από τα μάτια της όλο το καλοκαίρι, αλλά και ο κολλ��τός του φίλος Αντώνη Κανάκης. Ως αθλητικός τύπος ο Αντώνης έχει παρασύρει και τον Γρηγόρη στο κολύμπι, τις ρακέτες και τα θαλάσσια σπόρ κι έχει βρει την υγειά του ο παρουσιαστής.

Εδώ που τα λέμε δεν είναι και ωραίο να κυκλοφορείς δίπλα στον καλογυμνασμένο Αντώνη Κανάκη και να έχεις παραπανίσια κιλά. Το πολύ κοντό μαλλί συμπληρώνει το νέο λουκ του παρουσιαστή, ενώ στη γνωστή παρέα της Χαλκιδικής το τελευταίο Σαββατοκύριακο μπήκε στην παρέα και η Νατάσα Θεοδωρίδου.


Η Νατάσα, γνωρίζει καλά τις ομορφιές τις Χαλκιδικής και δε θα μπορούσε να μην την επισκεφθεί το καλοκαίρι. Τι καλύτερο λοιπόν από το να τις συνδυάσει με την παρέα του Γρηγόρη Αρναούτογλου με τον οποίο την συνδέει στενή φιλία.

πρώτη ανάρτηση: 28/7, 21:40