Πολυτελές εστιατόριο και σούσι διάλεξαν η Ελένη Μενεγάκη και ο Ματέο Παντζόπουλος για να επιβεβαιώσουν τις φήμες για την σχέση τους. Μπορεί να έχουν περάσει 5 μήνες από την ανακοίνωση του χωρισμού της, ωστόσο, η παρουσιάστρια αποφάσισε να μην κρύβεται άλλο... Εξάλλου, και να ήθελε, η χαρά δεν την αφήνει!

Τα «αχ βαχ» στην εκπομπή και οι ατάκες του τύπου «η ζωή είναι ωραία αρκεί να την ζούμε όπως εμείς θέλουμε» φαίνεται πως σηματοδότησαν την απόφαση της Ελένης να εμφανίζεται με τον επιχειρηματία χωρίς φόβο, αλλά μ�� πάθος. Άλλωστε, εδώ και περίπου 7 μήνες οι φήμες οργίαζαν...

Πριν την κοινή εμφάνιση στον Αστέρα της Βουλιαγμένης, η παρουσιάστρια πήρε από το χέρι την κουμπάρα της Νατάσσα Θεοδωρίδου για ένα weekend στην Άχλα της Άνδρου. Επιβιβάστηκαν στις VIP θέσεις του «Highspeed 1» και η χαρά της Ελένης δεν κρυβόταν, όπως λένε άνθρωποι που τις είδαν.

Αφού έφτασαν στο νησί, οι δύο γυναίκες μπήκαν σε ένα αυτοκίνητο που τις περίμενε. Με αυτό πήγαν μέχρι το Κυπρί, στην Άρνη και συνέχισαν στον χωματόδρομο που οδηγεί εκεί όπου βρίσκεται το ξενοδοχείου του Ματέο. Ελένη, Μάκης και Νατάσσα έτρωγαν ψάρι, κολυμπούσαν και έκαναν βόλτες, χωρίς να κρύβονται από ντόπιους και τουρίστες.

«Αυτό που μάλλον έφερε κοντά στον Μάκη την Ελένη είναι ο πολύ ανοικτός χαρακτήρας του και το ότι την κάνει να γελάει συνεχώς», λέει φιλικό πρόσωπο του κληρονόμου της Misco στο περιοδικό «People».

Η παρέα επέστρεψε στην Αθήνα και την περασμένη Δευτέρα ο Ματέο και η Ελένη πήγαν για σούσι στο «Nobu», γνώριμο μαγαζί για την ίδια αφού το επέλεγε και με τον Γιάννη Λάτσιο.

«Για να πάει στο "Nobu" είχε πάρει την απόφαση να επικοινωνήσει όλο αυτό που ζούσε», δηλώνει στο «People» άτομο από το περιβάλλον της παρουσιάστριας.

Εξάλλου, μετά το κρυφτούλι και την πρώτη εμφάνιση μαζί, τον Μάιο στη Νέα Μάκρη, Ελένη και Ματέο είχαν απαθανατιστεί για ψώνια στην Κηφισιά ή ακόμα και στη Θεσσαλονίκη την περίοδο που βρισκόταν εκεί ο «Καφές».

Σίγουρα, αυτό το καλοκαίρι θα είναι διαφορετικό για την ξανθιά παρουσιάστρια. Αυτές τις ημέρες η Ελένη βρίσκεται με τα παιδιά στην Κυλλήνη. Στις αρχές Αυγούστου (πιθανότατα την Κυριακή) θα επιστρέψει στην Αθήνα, ενώ τα παιδιά θα πάνε με τον Γιάννη Λάτσιο σε φιλικό σπίτι στην Κέρκυρα.

Σίγουρα, οι φωτογράφοι θα περιμένουν πως και πως το επόμενο τρυφερό ενσταντανέ της με τον Ματέο... Λέτε να αργήσουμε να το δούμε;

Η παρουσιάστρια, πάντως, δηλώνει έτοιμη να αποτρέψει τους παπαράτσι. «Αν όμως συμβεί αυτό, δεν θα κάτσει να σκάσει. Πριν από τρεις μήνες έτρωγαν με τον Μάκη σε μια απομονωμένη ταβέρνα στη Νέα Μάκρη, τώρα πηγαίνουν στον Αστέρα της Βουλιαγμένης. Τι συμπέρασμα βγάζετε εσείς από αυτό;» συμπληρώνει άτομο που την γνωρίζει.