Με νέο look φωτογραφήθηκε για μεγάλο περιοδικό μόδας η Βικτόρια Μπέκαμ, επιστρέφοντας στα μακριά μαλλιά.

Άλλωστε η Βικτόρια Μπέκαμ σ��νηθίζει να αλλάζει εμφάνιση και να δημιουργεί τάσεις στη μόδα με τις στιλιστικές της επιλογές. Ξανθιά, μελαχρινή, με κοντό μαλλί, με μακρύ μαλλί, την έχουμε δει σε όλες τις εκδοχές. Και με τη φωτογράφηση που έκανε για το τεύχος Αυγούστου της Τουρκικής Vogue δείχνει το δρόμο της επιστροφής στο μακρύ μαλλί, έστω και με εξτένσιονς.

Η Βικτόρια ποζάρει στο εξώφυλλο με κοντό φόρεμα και παπούτσια υπερθέαμα. Φωτογραφίζεται όμως και με σέξι μαγιό-κορσέ,με ημιδιαφανές φόρεμα με φούστα από φτερά που θυμίζει σκοτεινή μπαλαρίνα του πάθους, με καμπαρτίνα που μάλιστα έχει σχεδιάσει η ίδια για τη νέα της κολεξιόν και με υπέρλαμπρο φόρεμα με τεράστια γυαλιά ως αυθεντική ντίβα.

Αυτή είναι η πέμπτη φορά που η Βικτόρια Μπέκαμ εμφανίζεται σε εξώφυλλο της Vogue. Στο παρελθόν είχε φωτογραφηθεί για την Βρετανική, τη Γερμανική, τη Ρωσική και την Ινδική έκδοση του περιοδικού.

Εν τω μεταξύ, η Βικτώρια ετοιμάζεται να συμμετάσχει ως σχεδιάστρια μόδας με τις δικές της δημιουργίες στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης το Σεπτέμβριο.