Διάλειμμα από τα γυρίσματα της δημοφιλούς σειράς «Η ζωή της άλλης» έκανε η 24χρονη ηθοποιός από τη Μάνη, η οποία αφού έβγαλε τη μαύρη περούκα με την οποία τη συνήθισε το τηλεοπτικό κοινό, άνοιξε την καρδιά της σε συνέντευξη στο ΟΚ!

Η κακιά Ξένια, κατά κόσμον Αθηνά Οικονομάκου, μπορεί να δίνει την εντύπωση μιας αδίστακτης γυναίκας στη σειρά στην οποία πρωτ��γωνιστεί αλλά όπως εξομολογείται η ίδια έχει κλάψει πολύ στη ζωή της: «Και κλάμα έχω ρίξει και έχω φωνάξει και έχω ζητήσει και δεύτερη ευκαιρία. Όλα τα έχω κάνει» εξομολογείται η ίδια επισημαίνοντας ότι έχει πέσει και στα πόδια για έναν άντρα: «Δεν ήταν όλοι οι άντρες στα πόδια μου! Έχω πέσει στα γόνατα κανονικά και τον έχω παρακαλέσει να γυρίσει πίσω και χαίρομαι που το είχα κάνει».

Να είναι άραγε αυτός ο κάποιος ο Παναγιώτης Μπουγιούρης; Τι κι αν τους έχουμε δει σε κοινές εμφανίσεις έξω, η ίδια είναι σφίγγα: «Προφανώς δε θα ήταν κακό να παραδεχθώ ότι έχω σχέση αλλά το αν έχω ή όχι αλλά και το πότε θα τα αποφασίσω εγώ. Από τη στιγμή που δεν έχω επιβεβαιώσει κάτι σημαίνει είτε ότι δεν ισχύει είτε ότι δε θέλω να το παραδεχθώ» δηλώνει η όμορφη ηθοποιός για να ρίξει αμέσως μετά το… υπονοούμενο: «Ο Παναγιώτης, πάντως, είναι αναμφισβήτητα ένας πολύ ωραίος άνδραςκαι σίγουρα δεν είναι τυχαίο που οι γυναίκες κάθε ηλικίας τρελαίνονται μαζί του».

Σε κάθε περίπτωση πάντως, η Αθηνά Οικονομάκου δηλώνει πιστή στις σχέσεις της. «Δεν έχω απατήσει ποτέ. Θεωρώ πιο έντιμο να χωρίσεις παρά να κοροϊδεύεις τον άλλο» υπογραμμίζει η νεαρή ηθοποιός.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί….