Το «δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού» λέει ο λαός αλλά όπως φαίνεται για τη Λίτσα Γιαγκούση το «Δις Εξαμαρτείν» (όπως είναι ο τίτλος του νέου της single) είναι η συνεργασία της (και πάλι) με τον Χρήστο Δάντη.

Επιστρέφοντας δυναμικά μετά από πέντε χρόνια στα στούντιο ηχογράφησης, η γνωστή τραγουδίστρια εξομολογείται σε συνέντευξή της στο ΟΚ! ότι ένιωσε σαν να μην πέρασε μια μέρα: «σε αυτό σαφώς και βοήθησε και το γεγονός ότι είχα και τον Χρήστο δίπλα μου που με ξέρει ως τραγουδίστρια ίσως καλύτερα και απ΄ ότι γνωρίζω εγώ τον εαυτό μου».

Η γνωστή τραγουδίστρια αποκαλύπτει επίσης πως είναι υπέρ των πλαστικών («κάποια στιγμή έχω σκεφθεί πως θα πρέπει να κάνω λίφτινγκ» εξομολογείται) αλλά φοβάται πολύ, ενώ ότι πρώτη φορά έκανε μπότοξ πριν από δώδεκα χρόνια αλλά, καθώς έχει να κάνει εδώ και τέσσερα χρόνια, αρχίζει… να συνηθίζει τις ρυτίδες!

Η Λίτσα Γιαγκούση ομολογεί χωρίς ενοχές ότι πέρασε κατάθλιψη και χρειάστηκε ψυχανάλυση για να σταθεί και πάλι στα πόδια της. Παράλληλά, η γνωστή τραγουδίστρια κάνει έναν μικρό απολογισμό της ζωής της αποκαλύπτοντας το μόνο πράγμα για το οποίο έχει μετανιώσει και θα το άλλαζε αν μπορούσε να γυρίσει το χρόνο πίσω. Ποιο είναι αυτό; Όπως εξομολογείται και η ίδια, «μετανιώνω που δεν έκανα παιδί»…