Μπορεί μέχρι πρότινος να δήλωνε αμετανόητος εργένης, ωστόσ��, ο George Clooney φαίνεται πως θα ντυθεί γαμπρός εντός της εβδομάδας! Σύμφωνα με όσα γράφονται, όλα είναι έτοιμα για την τελετή, που θα γίνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με όσα γράφονται στον ιταλικό Τύπο, ένας από τους διακαής πόθους πολλών γυναικών θα παντρευτεί με την αγαπημένη του Elisabetta Canalis την Πέμπτη.

Το μυστήριο και η δεξίωση -λένε οι φήμες- θα πραγματοποιηθούν στο υπερπολυτελές κρουαζιερόπλοιο «MSC Fantasia», το ύψος του οποίου φθάνει τα 30 μέτρα. Μία το ύψος του πλοίου και μία οι άνδρες ασφαλείας, φωτογραφίες από την τελετή μάλλον δεν θα δούμε...

Το νυφικό του 31χρονου μοντέλου είναι ήδη έτοιμο και -φυσικά- δια χειρός Roberto Cavalli, ενώ ο γόης λέγεται ότι προβάρει το γαμπριάτικο στην πολυτελέστατη βίλα του στη λίμνη Κόμο.

Κι ενώ τα σενάρια οργιάζουν, στην βίλα γίνονται εργασίες και μετακινήσεις προσωπικού, ενώ George και Elisabetta απολαμβάνουν τις διακοπές τους με παρέα (βλέπε Cindy Crawford) ή χωρίς...