Μετά τις επιτυχημένες της εμφανίσεις στη Θεσσαλονίκη η Δέσποινα Βανδή αποφάσισε να τρελάνει και τους Κρητικούς θαυμαστές της. Ωστόσο το «Κορίτσι πράμα» που απόψε θα εμφανιστεί στο Ηράκλειο δεν θα είναι μόνο του αλλά θα έχει παρέα και την Έλλη Κοκκίνου.


Η ανανεωμένη Έλλη όχι μόνο ξεπέρασε τα πάντα αλλά μάζεψε τα μπογαλάκια της και χαιρέτησε προσωρινά την πρωτεύουσα για να τραγουδήσει ζωντανά με την κολλητή της Δέσποινα πολλά ντουέτα αλλά και… μαντινάδες.


Η Κρήτη είναι η πρώτη πόλη απ΄ όπου οι δυο τραγουδίστριες θα ξεκινήσουν την περιοδεία τους. Με άκρως καλοκαιρινό λουκ και με ανανεωμένη και χαρούμενη διάθεση η τραγουδίστρια ανυπομονεί να διασκεδάσει και να ζήσει μεγάλες στιγμές πάνω στο stage με τη φίλη και συνάδελφο της Δέσποινα Βανδή. Άλλωστε όπως λέει και η ίδια: «Ως φίλες με την Δέσποινα θα κάνουμε και πολύ ωραία ντουέτα».


Επόμενοι προορισμοί της περιοδείας θα είναι η Ρόδος, η Σύμη και από αρχές Αυγούστου Κεφαλονιά, Νάξος, Μυτιλήνη και πολλά άλλα μέρη.


Παρά το φορτωμένο της πρόγραμμα, αυτό το καλοκαίρι όπως φαίνεται θα είναι ωραίο για την Έλλη Κοκκίνου αφού εκτός από τη Δέσποινα, μαζί της θα κάνει βουτιές και ο αγαπημένος της γιός.


Άλλωστε, όπου και να πάει η Έλλη το σίγουρο είναι πως δεν θα περάσει απαρατήρητη..