Ο Γιάννης Σπαλιάρας μετά την μεγάλη επιτυχία του σίριαλ «Μίλα μου Βρώμικα» ετοιμάζεται για τις καλοκαιρινές του διακοπές, μιλά για την έλλειψη φλερτ στις ανθρώπινες σχέσεις, και για τις δυναμικές γυναίκες που «καπελώνουν» τους άντρες αποκαλύπτοντας πως αυτή την εποχή είναι «σόλο» περιμένοντας τον μεγάλο έρωτα.


Για τον Γιάννη Σπαλιάρα μπορεί η εξωτερική εμφάνιση σε μια γυναίκα να είναι το πρώτο πράγμα που σε «τραβάει» όμως δεν αρκεί μόνο αυτό: « Δεν ψάχνω μια κοπέλα που θα έχει αναλογίες μοντέλου και δεν θα μπορούσα να μείνω με μια γυναίκα μόνο για την εξωτερική της εμφάνιση. Δεν είναι αρκετό αυτό για να σε κρατήσει σε μια σχέση».


Έχοντας κάνει μόνο τρείς μεγάλες σχέσεις στη ζωή του δηλώνει ότι έχει πληγωθεί από μια γυναίκα όταν του είπε να χωρίσουν, κάτι το οποίο τον πόνεσε πολύ: «Αν δεν έχεις χτυπηθεί για μια γυναίκα τότε σημαίνει ότι δεν έχεις ερωτευθεί πραγματικά».


Το πρώην μοντέλο και νυν ηθοποιός, πιστεύει ότι ο άντρας πρέπει να είναι ο κυνηγός και οι γυναίκα απλά να ανάβει το «πράσινο φώς», όμως αυτό πια δεν συμβαίνει στις μέρες μας: «Είμαστε πια πολύ αποξενωμένοι. Δεν υπάρχει επικοινωνία και φλερτ αφού όλοι facebookιάζονται».


Όσο για το τι είναι αυτό που θέλει πραγματικά; «Δεν θέ��ω ούτε χρήματα ούτε αυτοκίνητο. Αυτό που θέλω είναι να ζήσω έναν μεγάλο έρωτα γιατί είναι πολύ όμορφο συναίσθημα. Βγαίνεις από τον εαυτό σου και δεν ελέγχεις τις αντιδράσεις σου». Άλλωστε στις ερωτικές του σχέσεις δηλώνει «cool»: «Λειτουργώ με το συναίσθημα και όχι με τη λογική. Δεν μπορώ να κρατιέμαι αν γνωρίσω μια γυναίκα που μου αρέσει για να μην φανεί ότι την γουστάρω πολύ».


Το καλοκαίρι θα το περάσει στην Κάρπαθο και όχι σε κάποιο κοσμοπολίτικο νησί. Αν και έχει προτάσεις για το χειμώνα, μετά την επιτυχία του «Μίλα μου βρώμικα» δεν συμβιβάζεται με κάτι μέτριο: « Δε με πειράζει καθόλου να μείνω εκτός τηλεόρασης αν δεν προκύψει κάτι καλό». Όσο για το μόντελινγκ; Αυτό αποτελεί πια παρελθόν αφού όπως λέει ο ίδιος: « Θέλω να ασχοληθώ αποκλειστικά με την υποκριτική».


Πηγή: ΕΓΩ!