Ένας από τους πιο γνωστούς τραγουδιστές του λαϊκού πενταγράμμου πιάστηκε επ΄αυτοφόρω από τη σύζυγο του να την απατά με νεαρή συνάδελφο του σε πολυτελές ξενοδοχείο. Ο τραγουδιστής έστειλε τη σύζυγο για διακοπές ενώ εκείνος «αλώνιζε» όχι στις πίστες αλλά… στις σουίτες των ξενοδοχείων.


Τα τραγούδια του τα έχουμε όλοι λίγο πολύ σιγοτραγουδήσει και χορέψει. Εκείνος όμως απ΄ότι φάνηκε χορεύει τη γυναίκα του στο ταψί και τις νεαρές συναδέλφους τις πηγαίνει στα ξενοδοχεία. Μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη όμως η ιδιωτική ερευνήτρια και η γυναίκα του τον «τσάκωσαν» επ΄αυτοφόρω.

Όλα ξεκίνησαν όταν η σύζυγος του τραγουδιστή βρήκε μέσα στο αυτοκίνητο του αναλυτική της κάρτας του όπου υπήρχε μια πολύ μεγάλη πληρωμή σε ξενοδοχείο στο Λαγονήσι. Έτσι αποφάσισε να ανακαλύψει τι κρύβεται πίσω από τους λογαριασμούς. Αυτό που ανακάλυψε ήταν μια όμορφη νεαρή τραγουδίστρια η οποία εκτός από τον σύζυγό της απολάμβανε και την… πιστωτική του κάρτα.


Η νεαρή κοπέλα που δεν είναι πάνω από 20-25 ετών δεν αποτελεί το πρώτο «παραστράτημα» του πασίγνωσ��ου τραγουδιστή ο οποίος έχει μια… ροπή στο «άθλημα» και το έχει επαναλάβει και άλλες φορές.


Η σύζυγος από την άλλη όχι μόνο δεν τον εγκαταλείπει αλλά τρέχει να μαζέψει και τα ασυμμάζευτα αφού φοβάται μήπως μια από όλες αυτές τις περιστασιακές σχέσεις γίνει «σοβαρή» και χάσει τον σύζυγο της.


Το σίγουρο πάντως είναι πως ο τραγουδιστής θα το ξανασκεφτεί να στείλει τη σύζυγο του για διακοπές…

Πρώτη ανάρτηση: 22- 07- 2010 20:40