Με μεγάλο πόνο ο γνωστός παρουσιαστής, Νίκος Μουτσινάς, αποχαιρέτησε χθες το απόγευμα στο κοιμητήριο Παπάγ��υ ένα από τα πλέον αγαπημένα του πρόσωπα, τη γιαγιά του Σάσα.

Η απώλεια της γιαγιάς του, η οποία έφυγε στα 74 της χρόνια, είναι η δεύτερη μεγάλη απώλεια για το χαρούμενο παιδί της τηλεόρασης αφού τον περασμένο Νοέμβριο έχασε και τον πολυαγαπημένο του παππού.

Ο Νίκος Μουτσινάς είχε ιδιαίτερη αδυναμία σε αυτά τα δύο πρόσωπα καθώς είχε μεγαλώσει μαζί τους και τους είχαν δώσει τεράστια αγάπη. Μάλιστα, δεν ήταν λίγες οι φορές που ο γνωστός παρουσιαστής έκανε αναφορές από τις τηλεοπτικές εκπομπές στον παππού και τη γιαγιά του.

Τον τελευταίο μήνα που η γιαγιά του νοσηλευόταν στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» δίνοντας μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, ο Νίκος περνούσε το δικό του Γολγοθά αγωνιώντας για την τύχη της αγαπημένης του γιαγιάς. Καθημερινά επικοινωνούσε με τους γιατρούς για να μάθει νέα της ελπίζοντας να ακούσει κάτι ευχάριστο για την πορεία της υγείας της. Η ιδέα να φύγει εκτός Αθηνών για να ξεκουραστεί ούτε που του πέρασε από το μυαλό καθώς δεν ήθελε με τίποτα να αφήσει τη γιαγιά του.

Τελικά, όπως αποδείχθηκε, η ενδονοσοκομειακή λοίμωξη ήταν πολύ ισχυρή και η ηλικιωμένη γυναίκα κατέληξε. Ο παρουσιαστής όταν έμαθε τα νέα, συντετριμμένος και αμίλητος στεκόταν στο πλευρό της μητέρας του. Μαζί του οι συνάδελφοι και φίλοι του από την τηλεόραση. Η Μαρία Ηλιάκη, η πρώτη στην οποία τηλεφώνησε ο παρουσιαστής για να της πει τη θλιβερή είδηση, η Ζέτα Μακρυπούλια, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, η Κατερίνα Καινούριου και πολλοί συνεργάτες της εκπομπής. Με τον Νίκο Μουτσινά δεν παρέλειψε να επικοινωνήσει και η Ελένη Μενεγάκη θέλοντας να του δώσει κουράγιο.