Το ότι η Νάντια Μπουλέ δεν είναι πια με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, το ξέραμε. Αυτό που δεν ξέραμε όμως είναι πως η Νάντια δεν «κρατιέται» για τις καλοκαιρινές της διακοπές, στις οποίες ετοιμάζεται να πάει με… «φίλους» όπως πάντα δηλώνει η ίδια.


Την περίοδο αυτή, οι ραδιοφωνικές της υποχρεώσεις την κρατάνε ακόμα στην Αθήνα ενώ για το Σεπτέμβρη τα σχέδια της είναι ακόμα ανοιχτά αφού όπως λέει και η ίδια: « Τώρα είναι ώρα για διακοπές».


Ε βέβαια… Πού μυαλό για δουλειές τώρα. Άλλωστε οι «κακές γλώσσες» μιλάνε για νέο αμόρε. Μάλιστα, τα «πουλάκια» διαδίδουν πως η Νάντια και ο νέος της αγαπημένος έχουν ετοιμάσει ρομαντικό ταξιδάκι στα άγονα νησιά.


Η Νάντια πάντως επιμένει: «Θα πάω στο μέρος από όπου κατάγομαι, με φίλους και από κει και πέρα θα δούμε. Λίγο της τελευταίας στιγμής».


Όσο για τη θύμηση του Γρηγόρη; Aυτή μάλλον έχει ξεθωριάσει αφού η Νάντια είναι «σφίγγα» και δεν της παίρνεις λέξη! Όχι μόνο απέφυγε να αποκαλύψει λεπτομέρειες για το χωρισμό της αλλά όπως όλα δείχνουν η απόφαση ήταν δική της.


Αλίμονο στον Άρνι που ξεχνά τον πόνο του με τους κολλητούς!