Κινηματογραφική ταινία θυμίζει η ζωή του ποδοσφαιριστή Κριστιάνο Ρονάλντο…


Λίγες μόνο εβδομάδες μετά την αποκάλυψη ότι ο Πορτογάλος σούπερ σταρ έγινε μπαμπάς, η σύντροφός του και μοντέλο Ιρίνα Σάικ, αποκάλυψε μέσω της σελίδας της στο Facebook, πως θα παντρευτούν πριν από τα Χριστούγεννα του 2010!!!


Κανείς δεν περίμενε αυτήν την εξέλιξη, αφού υπήρξαν φήμες ότι τον τελευταίο καιρό, το ζευγάρι περνάει κρίση, μετά την αποκάλυψη ότι ο 25χρονος απέκτησε παιδί με άλλη γυναίκα.


Η ανακοίνωση του γάμου από το πανέμορφο μοντέλο από τη Ρωσία, ήρθε μόλις ένα 24ωρο μετά τις πιπεράτες λεπτομέρειες που δόθηκαν στη δημοσιότητα για την ταυτότητα της μητέρας του μικρού Κριστιάνο, που πήρε το όνομα του πατερά του. Η μητέρα του παιδιού του διεθνή άσου της Ρεάλ, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά δημοσίευμα της SundayMirror, είναι μία «αδέκαρη καμαριέρα» και όχι μία βαθύπλουτη κληρονόμος όπως είχε κυκλοφορήσει στα μέσα.


Ο τρόπος που ο Ρονάλντο προσέγγισε την συγκεκριμένη κοπέλα, δεν ήταν και ιδιαίτερα γοητευτικός, αφού μάρτυρας αναφέρει πως χρησιμοποίησε όχι και κόσμιες λέξεις για να τις εκφράσει το ενδιαφέρον του στο εστιατόριο που εργαζόταν στο Λός Άντζελες.


Παρ όλα αυτά η κοπέλα ενέδωσε στη γοητεία του πάμπλουτου ποδοσφαιριστή και έπιασε το τζακ ποτ… 12 εκατ. ευρώ ήταν τελικά το ποσό που έλαβε η αμερικανίδα για να δώσει στο Ρονάλντο την αποκλειστική κηδεμονία και να κρατήσει την επωνυμία της μυστική από τα μέσα.