Είναι πέντε και «καίνε»!!!


Ο λόγος για τις πιο σέξι δημοσιογράφους του αθλητικού ρεπορτάζ που προκαλούν παγκόσμια τον θαυμασμό των ανδρών, όχι μόνο για την εντυπωσιακή τους εξωτερική εμφάνιση αλλά και για το ότι ξέρουν να συζητούν για ποδόσφαιρό και μπάσκετ… o ιδανικός συνδυασμός για την ΤΕΛΕΙΑ γυναίκα, πάντα κατά τα κριτήρια των ανδρών.


Σύμφωνα λοιπόν με γκάλοπ που έκανε η ιστοσελίδα FHM, στην πρώτη θέση είναι η μελαχρινή Sara Carbonero, παρουσιάστρια στο αθλητικό κανάλι La Sexta, που το αλαβάστρινο πρόσωπό της σε συνδυασμό με τ�� γεμάτο καμπύλες σώμα της ξεσηκώνει τις αισθήσεις.


Στη δεύτερη θέση είναι η Erin Andrews που δουλεύει για το ESPN των Ηνωμένων Πολιτειών. Τα ξανθά πλούσια μαλλιά της και το έντονο βλέμμα της είναι από τα βασικά ατού της.


Ακολουθεί η Melissa Theuriau που με το αφοπλιστικά καταπράσινα μάτια της σε κάνει να μη θες να αλλάξεις κανάλι…


Στην τέταρτη θέση είναι η Georgie Thompson, που εκπροσωπεί εμφανισιακά την κατηγορία των γυναικών Barbie. Ξανθιά, ψηλή, αδύνατη και με καταπράσινα μάτια, είναι αθλητική δημοσιογράφος του Sky Reports News.


Τελευταία και καταϊδρωμένηστην προτίμηση του ανδρών που συμμετείχαν στο γκάλοπ, είναι η Inez Sainz που εργάζεται για το μεξικανικό κανάλι Azteca. Δυνατό της σημείο….;;; Τα οπίσθιά της!


��είτε στο αποκαλυπτικό βίντεο που ακολουθεί τις πέντε πιο σέξι ξένες δημοσιογράφους του αθλητικού ρεπορτάζ!