Το φυσάει και δεν κρυώνει ο Γιάννης Λάτσιος το γεγονός ότι το πουλέν του, η νέα βασίλισσα της παρουσίασης, η αγαπητή του Ζέτα Μακρυπούλια, παρά τις μεγάλες επιτυχίες της την προηγούμενη τηλεοπτική σεζόν, θα κάνει τελικά το καλοκαίρι τον Dj σε beach party της περιφέρειας.

��Η μεγάλη βραδιά για το ποιο μαγευτικό beach party της Κρήτης έρχεται με καλεσμένους τη πανέμορφη και ταλαντούχα Ζέτα Μακρυπούλια», αναφέρει αφίσα από το facebook.

To STAR ανακάλυψε και το …αφεντικό της Ζέτας, ο οποίος είπε σε τηλεφωνική επικοινωνία: «Guest star θα είναι. Θα παίξει μουσική κάπου μιάμιση ώρα. Θα παρευρεθεί εδώ στο beach party που κάνουμε το καθιερωμένο κάθε χρόνο, 14 Αυγούστου».

Μάλιστα τόσο σημαντικό θεωρεί το γεγονός ο κ. Δημήτρης που δεν διστάζει να πει «έχω κάνει και group στο ιnternet, στο facebook, μπορείτε να τη δείτε».

Αποκαλύπτει επίσης ότι το beach party γίνεται από έναν σύλλογο ναυταθλητικό και ότι η Ζέτα «θα είναι η χαρά των αθλητών», όπως ο ίδιος λέει.

Διευκρινίζει πάντως ότι θα υπάρχει και άλλος Dj, γιατί όσο να ναι μπορεί να γίνει κανένα μπέρδεμα ανάμεσα στα cd και στα «βινύλια».

Πολλοί πάντως απορούν πως ενώ από τη μια μεριά η δημοφιλής ηθοποιός – παρουσιάστρια, ενώ διατυμπανίζει ότι θα πάρει μέρος σε κινηματογραφική ταινία, ότι θα πρωταγωνιστήσει σε σήριαλ, ότι θα παρουσιάσει το dancing with the stars 2, αναλαμβάνει να κάνει και περιοδεία στα …χωριά.