Πολλές φορές λένε ότι η τηλεόραση μιμείται την πραγματική ζωή και στην περίπτωση του έρωτα του Ονούρ και της Σεχραζάτ στις «Χίλιες και μία νύχτες» που έχει καθηλώσει στις τηλεοράσεις τους χιλιάδες τηλεθεάτριες, αυτό είναι πέρα για πέρα αληθινό.

Γιατί οι δυο τους δεν ζουν τον απόλυτο έρωτα μόνο στους τηλεοπτικούς μας δέκτες. Από το 2008 είναι ζευγάρι και στην πραγματική τους ζωή και μάλιστα η ερωτική τους ιστορία δεν έχει να ζηλέψει τίποτα σε πάθος και ένταση από εκείνη των ηρώων που υποδύονται.

Ο Ονούρ και η Σεχραζάτ, ή Halit και Berguzar όπως είναι τα πραγματικά τους ονόματα, περνούσαν πολλές ώρες ο ένας δίπλα στον άλλο κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της σειρά.

Ε, κάποια στιγμή, ο γαλανομάτης πρωταγωνιστής δεν κατάφερε να αντισταθεί στη γοητεία της μελαχρινής συναδέλφου του. Τι κι αν το 2007 είχε παντρευτεί την Gizem Sousally; Το πάθος τον κατέκλεισε και δεν δίστασε να τα τινάξει όλα στον αέρα για να βρεθεί μαζί με την Berguzar.

Έτσι λοιπόν το 2008 χωρίζει και λίγους μήνες αργότερα κάνει πρόταση γάμου στη… Σεχραζάτ. Εκείνη, που μέχρι τότε δεν έκανε πολύχρονες σχέσεις, δέχτηκε αμέσως. Ορίστηκε η ημερομηνία γάμου, όμως τελικά δεν έγινε όταν το είχαν προγραμματίσει, αφού ο Halit χάνει εντελώς ξαφνικά στον πατέρα του.

Τελικά Halit και Berguzar έγιναν ένα στις 7 Αυγούστου 2009, όταν η ηθοποιός ήταν ήδη δύο μηνών έγκυος.

Οι δυο τους αποτελούν τους… Brangelina της Τουρκίας. Οι παπαράτσι καραδοκούν σε κάθε τους βήμα, ενώ όταν η Berguzar μπήκε στο μαιευτήριο για να γεννήσει μία εβδομάδα νωρίτερα από την προγρα��ματισμένη ημερομηνία, μέχρι και αντίσκηνα είχαν στήσει απ’ έξω.

Η πρωταγωνίστρια του «Χίλιες και μία νύχτες» έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι, το οποίο ονόμασαν Αλί. Η Berguzar βρήκε το ρόλο που της ταιριάζει, αυτόν της μητέρας, ενώ στο πλευρό της έχει πάντα τον Halit να την κοιτά στα μάτια.

Πηγή: TV Zapping