Με navy look, στενό εφαρμοστό φόρεμα και το χαμόγελό της, η Δέσποινα Βανδή έφυγε για Θεσσαλονίκη, όπου θα πραγματοποιήσει κάποιες εμφανίσεις, πριν αρχίσει την περιοδεία της σε όλη την Ελλάδα.

Οι διακοπές προς το παρόν τελείωσαν, με τις μέρες που πέρασε στη Μύκονο να την έχουν χαλαρώσει, ώστε με γεμάτες τις μπαταρίες να ξεκινήσει τις καλοκαιρινές της εμφανίσεις.

Η Δέσποινα Βανδή είχε πάει για λίγες μέρες στο νησί των ανέμων με τα παιδιά της και τον κουμπάρο της Κ. Καπετανίδη, καλεσμένη του Πέτρου Κωστόπουλου και της Τζένης Μπαλατσινού για τα γενέθλια του μικρού τους γιου Μάξιμου.

Αφού λοιπόν έκανε τα μπανάκια της και απόλαυσε την εκλεκτή παρέα της, μάζεψε μπαγκάζια για νέους προορισμούς. Εκτός από τη Θεσσαλονίκη, στο πρόγραμμα της περιοδείας της συγκαταλέγεται και η γενέτειρά της η Καβάλα, καθώς και πολλά άλλα μέρη της Ελλάδας τα οποία όπως λέει η τραγουδίστρια είναι πανέμορφα.

Στην περιοδεία αυτή μάλιστα θα έχει συντροφιά και την Έλλη Κοκκίνου, αλλά και τις 48 ώρες, το γκρουπ με το οποίο εμφανιζόταν τον τελευταίο καιρό.

Και μη νομίζετε ότι δε θα έχει χρόνο και για την οικογένειά της. Αντίθετα, τα έχει φροντίσει όλα ώστε να περάσουν λίγες οικογενειακές στιγμές στην Κρήτη, στην Καβάλα, στην Αλεξανδρούπολη, αλλά και στην Κεφαλονιά.

Πάντως, αν δεν πετύχετε τη Δέσποινα στη Θεσσαλονίκη, να σας πούμε ότι στις 23 Ιουλίου θα δώσει συναυλία στο Ηράκλειο μαζί με την Έλλη Κοκκίνου.

Δείτε το βίντεο…