Σε μια βδομάδα αρχίζουν οι οντισιόν του X-Factor, αλλά η κριτική επιτροπή παραμένει καζάνι που βράζει. Ο Γιώργος Θεοφάνους απειλεί ότι θα αποχωρήσει, την ίδια ώρα που τα σενάρια τον θέλουν να αναλαμβάνει διευθυντής σε δισκογραφική εταιρία. Επειδή όμως γενικά υπάρχει ένα μπέρδεμα σε σχέση με την υπόθεση, πάμε μαζί να τα ξεμπερδέψουμε!

Αρχικά, η Κατερίνα Γκαγκάκη ξεκαθάρισε ότι «η επιτροπή του X-Factor μένει ίδια». Ωστόσο, πληροφορίες θέλουν τον Θεοφάνους να τσινάει και να θέλει, λέει, να φύγει! Τι έγινε και τα πήρε; Πολύ απλά, επειδή οι εποχές αλλάζουν και όλοι οι τηλεστά��ς θα πρέπει να κάνουν και δεύτερη δουλειά στο κανάλι που εργάζονται, είπε να μιμηθεί την Γκαγκάκη και τον Λεβέντη.

Η Κατερίνα είναι διευθύντρια Επικοινωνίας στον όμιλο ΑΝΤ1 και συμμετέχει και ως κριτής στο X-Factor. Ο Λεβέντης είναι διευθυντής Τηλεόρασης αλλά πάντα και κριτής. Είδαμε και τον Λάτσιο με τις επιδόσεις του. Ο Θεοφάνους γιατί να μείνει, λοιπόν, μόνο κριτής; Έτσι λοιπόν, λέγεται ότι ο συνθέτης ζήτησε και... διευθυντιλίκι.

Στην αρχή ο Θεοφάνους είχε καλυφθεί πίσω από τη ραδιοφωνική του εκπομπή. Επειδή από τη νέα σεζόν όμως δεν θα ...ταλαιπωρεί τα ερτζιανά βάσει απόφασης σταθμού, αποφάσισε να ζητήσει κάτι άλλο για να δικαιολογεί το μισθό του! Και αυτό ήταν, λένε οι κακές γλώσσες στο Μαρούσι, κάτι απλό και καθημερινό: να γίνει διευθυντής της δισκογραφικής εταιρίας του ΑΝΤ1, της Heaven!

Οι υπεύθυνοι του απάντησαν ότι κάτι τέτοιο δεν γίνεται και για να πατσίσουν φέρονται να του προτείνουν να αναλάβει τη διεύθυνση του «Fame Studio». Αυτό όμως όχι απλά δεν άρεσε στον συνθέτη αλλά τον έκανε έξω φρενών, με αποτέλεσμα τώρα να απειλεί με αποχώρηση! Μάλιστα, οι πληροφορίες τον θέλουν να έχει αρχίσει τις επαφές με τον Alpha, την ίδια ώρα που τηλεκριτικοί σχολιάζουν ότι «το κάνει για να ανεβάσει την εμπορική του αξία!».

Πάντως, αξίζει να σημειωθεί ότι ο ΑΝΤ1 με ανακοίνωσή του διέψευσε τις φήμες περί διακοπής συνεργασίας του ομίλου με τον Μάκη Πουνέντη, οι οποίες κυκλοφορούσαν και ανακυκλώνονταν με αστραπιαία ταχύτητα από το βράδυ της Πέμπτης.