Τρεις μόλις μέρες μετά το γάμο του με την καλή του Σοφία Τραντίδου, ο Γ. Λεμπέσης δίνει συνέντευ��η στο περιοδικό «Εγώ» και αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές της προσωπικής του ζωής.

Όπως για παράδειγμα η περιπέτεια υγείας που πέρασε την εποχή που περνούσε δυσκολίες στα επαγγελματικά του.

«Μπήκα στο νοσοκομείο και ουσιαστικά εκεί κατάλαβα ότι δεν αξίζει να ζορίζεσαι τόσο πολύ για οτιδήποτε συμβαίνει, γιατί τελικά το κυριότερο πράγμα είναι η υγεία», λέει ο γνωστός τραγουδιστής.

Ο Γ. Λεμπέσης αποκαλύπτει ότι πέρασε μια σοβαρή περιπέτεια με την καρδιά του.

«Πέρασα ένα καρδιακό επεισόδιο. Κουράστηκα, αγχώθηκα, στρεσαρίστηκα με όλα όσα είχαν συμβεί εκείνη την περίοδο, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να εισαχθώ στο νοσοκομείο για μέρες για να διαπιστωθεί το πρόβλημα», εξομολογείται και δεν κρύβει ότι φοβήθηκε ακόμα και για τη ζωή του.

«Φυσικά και φοβήθηκα για τη ζωή μου. Μπήκα ξαφνικά στο νοσοκομείο, χωρίς να ξέρω τι θα γίνει. Δεν αισθανόμουν καλά. Και να σας πω κάτι; Η αβεβαιότητα για το τι μπορεί να έχεις, όταν μέχρι πρότινος ήσουν καλά είναι επώδυνη. Εγώ έκανα καιρό να συνέλθω. Πέρασαν περίπου δύο χρόνια για να αισθανθώ εντελώς καλά και να ανακτήσω τις δυνάμεις μου. Όλα αυτά με έκαναν να σκεφτώ εντελώς διαφορετικά. Έβαλα άλλες προτεραιότητες», παραδέχεται ο Γιώργος Λεμπέσης.

Αυτοί που του στάθηκαν δίπλα του ήταν φυσικά η σύζυγός του Σοφία και η οικογένειά του, αλλά και ένα πρόσωπο για το οποίο ο Γιώργος μόνο τα καλύτερα έχει να πει, η Ρούλα Κορομηλά.

«Η Ρούλα Κορομηλά με στήριξε όλον αυτό τον καιρό. Κάναμε παρεΐτσα».

Μάλιστα λέει ότι κι όταν εκείνη περνούσε τη δική της περιπέτεια με την υγεία της, την είχε συναντήσει κάποιες φορές.

«Η Ρούλα τότε ήταν αστέρι, όπως πάντα . Όταν περνάς ένα πρόβλημα υγείας, οπωσδήποτε σε βασανίζει. Αλλά είναι δυνατή η Ρούλα και το απέδειξε τώρα που γύρισε»!

Όσο για το μεγάλο του όνειρο; «Θέλω πολύ να γίνω μπαμπάς», λέει ο Γιώργος. Άντε με το καλό…