Στα δικαστήρια σέρνει η Όλγα Φαρμάκη την κατασκευάστρια εταιρεία του αυτοκινήτου της, μετά από σοβαρό τροχαίο που είχε πριν από περίπου ένα χρόνο. Το γνωστό μοντέλο υποστηρίζει πως δεν λειτούργησαν οι αερόσακοι και ζητά 230.000 ευρώ.

Η Όλγα Φαρμάκη βρέθηκε στο νοσοκομείο στις 4 Αυγούστου του 2009, μετά από ατύχημα που είχε στην Αττική Οδό και ενώ κατευθυνόταν από το σπίτι της προς το «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Το μοντέλο, που έγινε ευρέως γνωστό από την εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου, με αποτέλεσμα αυτό να ξεφύγει από την πορεία του και να προσκρούσει στα προστατευτικά κιγκλιδώματα.

Το μαύρο αμάξι έγινε σμπαράλια, ενώ η ίδια χτύπησε με το κεφάλι στην οροφή και έχασε τις αισθήσεις της.

Στο νοσοκομείο η Όλγα αναγκάστηκε να κάνει δύο ράμματα πάνω από το φρύδι, οι γιατροί διαπίστωσαν μικρό αιμάτωμα στην περιοχή του θώρακα από την πρόσκρουση στο τιμόνι, ενώ σε όλο τις το σώμα είχε εκδορές.

Όπως υποστηρίζει το μοντέλο και το τεκμηριώνει με σχετική πραγματογνωμοσύνη, οι αερόσακοι του αυτοκινήτου δεν λειτούργησαν, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό της.

Μάλιστα, η Όλγα κατέθεσε αγωγή κατά της γνωστής αυτοκινητοβιομηχανίας -που θα δικαστεί τον Σεπτέμβριο- με την οποία ζητά 230.000 ευρώ.

Δείτε τι είχε δηλώσει η Όλγα για την περιπέτειά της στο Star