Μπορεί να λένε ότι το καλοκαίρι οι έρωτες «φουντώνουν», ωστόσο, το νέο ζευγαράκι στη showbiz μετρά ήδη δύο μήνες σχέσης! Και οι δύο είναι νέοι τραγουδιστές, εκείνος μελαχρινός με λαϊκές επιτυχίες και εκείνη ξανθιά που έκανε «μπαμ» με ένα τραγούδι της το 2006...

Δεν πάει κάπου το μυαλό σας;

Το νέο ζευγαράκι της πόλης είναι ο Χρήστος Χολίδης και η Θέλξη!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Espresso», οι δύο τραγουδιστές ήρθαν κοντά τον περασμένο χρόνο, όταν συνεργάστηκαν επί πίστας στο «Ποσειδώνιο». Η συν��ργασία τους κράτησε τέσσερις μήνες, κατά τους οποίους γνωρίστηκαν, δέθηκαν και έγιναν φίλοι.

Ο Χρήστος Χολίδης βέβαια διαψεύδει κατηγορηματικά το δημοσίευμα και μάλιστα δηλώνει και πολύ ενοχλημένος: "Αν είναι δυνατόν! Κάθε φορά που κάνω παρέα με μια κοπέλα ή έρχεται στο μαγαζί που δουλεύω θα πρέπει να έχω σχέση μαζί της; Με τη Θέλξη είμαστε χρόνια φίλοι, γνωριζόμαστε από όταν δούλευα στη Θεσσαλονίκη. Είχα τόσο καιρό να τη δω, ήρθε χθες στο πάρτι του Sfera στο Ακρωτήρι και κατευθείαν γράψανε ότι είμαστε μαζί. Είναι αστείο", λέει ο γνωστός τραγουδιστής.

Τα δημοσιεύματα πάντως θέλουν τη φιλία τους αυτή να υποχωρεί σταδιακά στη δύναμη του έρωτα και τα δύο παιδιά να είναι ζευγάρι!

Δημόσια εμφάνιση μαζί βέβαια δεν έχουν κάνει και όταν τους ρωτούν για τα προσωπικά τους εκείνοι απαντούν άλλα λόγια να αγαπιόμαστε, όμως οι πληροφορίες τους θέλουν full in love.

Τώρα τι είναι αλήθεια και τι ψέμα, θα σας γελάσουμε. Κοντός ψαλμός αλελούια!!! Ο έρωτας και ο βήχας δεν κρύβονται, οπότε αν όντως οι δυο τους είναι ζευγάρι δεν θα μπορέσουν να καιρό να κρύβονται από τους παπαράτσι.

Αυτό τον καιρό πάντως, ο τραγουδιστής ξεκουράζεται μετά τις εμφανίσεις του, ενώ η καλή του συνεχίζει σε νυχτερινό κέντρο της παραλιακής με τον Χρήστο Μενιδιάτη και τον Κώστα Καραφώτη.

πρώτη ανάρτηση: 09:08