Φαίνεται ότι σε κάποιους έχε μπει στο μάτι η Σάσα Μπάστα και τον τελευταίο καιρό δέχεται διάφορες επιθέσεις. Κι εκεί που την είχαμε συνηθίσει να… «μαλλιοτραβιέται», λέμε τώρα, με τη Τζούλια και τον Φουρ Φουρ για το αν η δεύτερη είναι «πορνοστάρ» ή όχι, τώρα βρίσκεται κι αυτή μπλεγμένη με καυτά βίντεο και φωτογραφίες.

Σύμφωνα με το gossip– tv, άγνωστοι ανέβασαν σε πορνό site βίντεο από τα παρασκήνια μιας από τις πολλές sexy φωτογραφίσεις που έχει κάνει η τραγουδίστρια. Στο συγκεκριμένο μάλιστα site όποιος το επισκέπτεται μπορεί να βρει και γυναίκες επί πληρωμή!!!

Η ίδια η Σάσα υποστηρίζει ότι τον τελευταίο καιρό δέχεται πόλεμο από συγκεκριμένους ανθρώπους, τους οποίους γνωρίζει καλά και προειδοποίησε ότι τις επόμενες μέρες θα κάνει τις απαραίτητες ενέργειες για να τους απαντήσει.

Τώρα εμάς μας έρχονται διάφοροι στο μυαλό που μπορεί να κρύβονται πίσω από την ενέργεια αυτή και με τους οποίους η… καυτή ξανθιά είχε μεγάλη κόντρα!!!! Εμ, κι αυτή πολλά μέτωπα άνοιξε φέτος, άντε να δούμε πώς θα ξεμπερδέψει.