Ακόμα μία λίστα σέξι ποδοσφαιριστών του Μουντιάλ με τον Αλέξανδρο Τζόρβα ανάμεσά τους βγήκε στη δημοσιότητα και ο τερματοφύλακάς μας μπορεί να «φουσκώσει» ακόμα περισσότερο από αυτοπεποίθηση!

Αυτή τη φορά ήταν η σειρά της «Huffington Post», μιας από τις μεγαλύτερες βρετανικές ειδησεογραφικές ιστοσελίδες, να... ευλογήσει τα γένια του Αλέξανδρου.

Στη λίστα της ιστοσελίδας, ο τερματοφύλακας της Εθνικής μας φιγουράρει στην 7η θέση, σε σύνολο 14 ποδοσφαιριστών, ενώ στην κορυφή βρίσκεται ο Gerard Pique από την Ισπανία (που σε ορισμέ��ους Έλληνες φιλάθλους θυμίζει κάτι από... Θάνο Πετρέλη και κάποια κοριτσόπουλα λιώνουν για τα μάτια και τα χείλη του).

Το top 5 συμπληρώνουν οι Yoann Gourcuff (Γαλλία), Arne Friedrich (Γερμανία), Iker Casillas (Ισπανία) και Fernando Torres (ξανά μανά Ισπανία).

Όπως σημειώνει η εφημερίδα, κάποιοι από τους 14 θα μπορούσαν κάλλιστα να κάνουν καριέρα μοντέλου!

Κρίμα δηλαδή που ο Armani επέλεξε τον Ronaldo (μετά τον Beckham) να διαφημίσει τα εσώρουχα του και δεν πήρε το δικό μας το παιδί...

Πάντως, η «λύσσα» με τον Τζόρβα δεν έχει όρια!

Έλεος πια... έχει κι άλλους ποδοσφαιριστές η γαλανόλευκη αγαπημένη, χώρια που ο Αλέξης είναι ζευγάρι με την Χρυσαυγή Ατσιδάκου!

Δεί��ε τους 14 σέξι παίκτες