Ζευγάρι θέλουν οι φήμες τον Δημήτρη Βλάχο και την παρτενέρ του στο «Dancing With The Stars» Μαρία Αντιμισάρη. Οι δυό τους φωτογραφήθηκαν για το περιοδικό «People» και εξήγησαν την σχέση που τους ενώνει, βάζοντας τα πράγματα στη θέση τους.

«Είμαστε μόνο φίλοι», λέει ο Δημήτρης, προσθέτοντας πως λόγω του σόου χορού ήρθαν κοντά και απέκτησαν οικειότητα και πολύ καλή χημεία, ενώ η Μαρία παραδέχεται ότι δέθηκαν μεν αλλά μόνο φιλικά.

Το ζευγάρι που έκανε πολλούς να κλάψουν κατά την αποχώρησή του από το «Dancing» σπεύδει να τονίσει πως ουδέποτε υπήρξε κάτι το ερωτικό ανάμεσά τους, ούτε ποτέ σκέφτηκε ερωτικά ο ένας τον άλλον.

Βέβαια, ο ηθοποιός συμπληρώνει με νόημα πως «ένας άντρας και μία γυναίκα μπορούν να είναι φίλοι, αλλά όχι κολλητοί, γιατί πάντα υποβόσκει ο έρωτας και, αν γίνουν κολλητοί, θα βγει στην επιφάνεια».

Την ίδια άποψη έχει και η Μαρία, που λέει χαρακτηριστικά: «μεταξύ ενός άνδρα και μίας γυναίκας πάντα υπάρχει στο πίσω μέρος του μυαλού κάτι άλλο».

Τόσο ο Δημήτρης, όσο και η Μαρία δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να ερωτεύονταν ο ένας τον άλλον, αν βέβαια δεν γνωρίζονταν στο «Dancing».

Βρε τι κάνει αυτό το σόου χορού... Μέχρι και εν δυνάμει ζ��υγάρια καταστρέφει!

«Είναι καλοπροαίρετος, καλοσυνάτος, έχει χιούμορ», λέει η Μαρία και πλέκει το εγκώμιο του πρώην παρτενέρ της, ο ποίος εμφανίζεται πιο... «χύμα» και παραδέχεται πως «αν δεν είχαμε γνωριστεί στο Dancing θα της την έπεφτα».