Κώστας Γκρέκας και Γιώργος Μανίκας… Δύο από τα ωραιότερα μοντέλα της εγχώριας σόουμπιζ και όχι μόνο φωτογραφίζονται πιο σέξι από ποτέ και μας αποκαλύπτουν όλα όσα σκέφτονται!

Ο Κώστας Γκρέκας, μιλώντας για τα επαγγελματικά του σχέδια, είπε πως εκτός από το μόντελινγκ, έχει και ενεργό ρόλο (στο σχεδιασμό και στην προώθηση) σε μία εταιρεία ρούχων, καθώς επίσης υπάρχει η προοπτική μίας επιχείρησης καφέ μπαρ ενώ συζητά να βρεθεί στην τηλεόραση τον χειμώνα… Το μελαχρινό μοντέλο, που όπως λέει «δεν έχει το ψώνιο να γίνει ηθοποιός ή παρουσιαστής» είχε κάνει ένα πέρασμα από τη τηλεοπτική σειρά Singles όπου και «πέρασε πολύ καλά ακόμη και με το συνεργείο, είδε πιο ζεστά το θέμα τηλεόρασ��».


Τι όμως συζητά με τους φίλους του;;;


«Ό, τι συζητούν οι άνδρες μεταξύ τους. Ποδόσφαιρο, αυτοκίνητα, γυναίκες!»


Όσο για το αν φλερτάρει λέει… «Φλερτάρουμε και μας φλερτάρουν. Υπάρχει πάντα το φλερτ». Ο Κώστας όμως έχει βρεθεί και σε πολύ δύσκολη θέση… «Μου έχει τύχει να με τραβούν για να μη φύγω. Κι επειδή είμαι άνδρας και είναι γυναίκα, χρειάζεται διαφορετική αντιμετώπιση. Μία γυναίκα μπορεί και να βρίσει έναν άνδρα, αν την ενοχλεί. Εγώ πρέπει να το αντιμετωπίσω διακριτικά και ευγενικά. Ευτυχώς, όταν βγαίνω με τον Γιώργο Μανίκα, τραβάει εκείνος τα βλέμματα κι εγώ είμαι άνετος». Τέλος σε ότι αφορά την προσωπική του ζωή, λέει πως αν μπορούσε να κρυφτεί θα το έκανε! Έτσι ώστε κανείς να μη ξέρει τι κάνει���


Και τα δύο μοντέλα εκτός από τους κοιλιακούς, απασχολεί και η οικονομική κρίση. Μάλιστα ο Γιώργος Μανίκας, αποκαλύπτει πως «στο εξωτερικό πολλές φορές ήταν χρεωμένος κι έμενε με άλλους. Οι κόποι όμως ανταμείβονται».


Για όσους και ειδικά όσες δεν το ξέρουν ο Γιώργος Μανίκας είναι και μορφωμένος!!! Είναι φοιτητής της ΑΣΟΕΕ, χρωστάει βέβαια μαθήματα αλλά όπως λέει την σχολή την έχει αφήσει αφού είναι στην πιο δημιουργική φάση του μόντελινγκ.


Όσο για τις γυναίκες λέει «Επειδή βλέπω πολύ ωραίες γυναίκες λόγω δουλειάς, θέλω να δω κάτι διαφορετικό. Επίσης είναι δύσκολο να είσαι πολύ όμορφη και μην είσαι «ξενέρωτη» αλλά σέξι. Δεν μου αρέσει οι γυναίκες να βάφονται συνέχεια και να φορούν τακούνια. Θα με εντυπωσιάσει η γυναίκα που θα πει «όχι», που θα είναι όντως δύσκολη και θα είναι «χύμα».


Τέλος τον Γιώργο, δεν τον φοβίζει ο γάμος… «Ναι δεν με τρομάζουν καθόλου τα παιδιά και η οικογένεια. Παλιότερα στην ηλικία μου, είχαν οικογένεια. Μου αρέσουν πολύ τα παιδιά αλλά και οι παραδόσεις του γάμου!»


Επειδή όμως τα λόγια είναι περιττά… δείτε τη σέξι φωτογράφιση τους...


Πηγή: Ηello