Η «απόλυτη ελληνίδα star» η Τζούλια Αλεξανδράτου υπέγραψε άλλο ένα χρυσό συμβόλαιο, που θα εκτινάξει τον τραπεζικό της λογαριασμό στα ύψη!!!


Μετά τα «ευρουλάκια» που πήρε για το ροζ dvd συμφώνησε να συνεργαστεί με την εταιρεία Carmen Holding Limited, για να φωτογραφηθεί για τη διαφήμιση του casino848.com.


Η ξανθιά καλλονή θα πάρει σύμφωνα με τον Μένιο-Μένιο, 1.350.000 ευρώ και το μόνο που πρέπει να κάνει είναι δύο φωτογραφίσεις όλες κι όλες… Σίγουρα σε αυτό το επιχειρηματικό της εγχείρημα, θα κουραστεί λιγότερο σε σχέση με τα προηγούμενα!!!


Σύμφωνα με το ιδιωτικό συμφωνητικό, η Τζούλια θα πρέπει να φωτογραφηθεί σε στούντιο της Αθήνας ή σε χώρο που θα επιλέξει η εταιρεία. Τρεις μέρες πριν θα πρέπει να έρθει σε επικοινωνία με τους υπευθύνους για να κανονίσουν τα διαδικαστικά.


Η Τζούλια δεσμεύεται επίσης για δύο χρόνια να μην διαφημίσει άλλο ανταγωνιστικό προϊόν.


Την πρώτη χρονιά θα πάρει 650.000 ευρώ, ενώ τη δεύτερη που θα κυκλοφορεί η διαφήμιση θα ανανεωθεί το συμβόλαιό της με το ίδιο πόσο μαμούθ… Την τρίτη χρονιά η «απόλυτη ελληνίδα σταρ» θα πάρει ποσοστά… Σημειώνεται πως η διαφήμιση με τα μάτια της Τζούλιας να μαγνητίζουν όποιον της ρίξει βλέφαρο… θα κυκλοφορήσει και στα Βαλκάνια…


Η Τζούλια δηλώνει ικανοποιημένη και πώς να μην είναι άλλωστε με τόσα λεφτά που «τσεπώνει»;;;


Πηγή: Passarella