Στα όρια της αντοχής της έφτασε η Victoria Beckham, που κατέρρευσε μέσα στο ασανσέρ γαλλικού αεροδρομίου έπειτα από ένα τριήμερο πηγαινέλα!

Η οικογένεια Beckham έφτασε το περασμένο Σαββατοκύριακο στην έπαυλή της στο Bargemon της νότιας Γαλλίας, όπου David και Victoria γιόρτασαν με φίλους την 11η επέτειο του γάμου τους.

Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις της 36χρονης την ανάγκασαν να αφήσει τον καλό της και τα βλαστάρια τους στην Γαλλία και να «πεταχτεί» μέχρι την Αγγλία.

Στο αεροδρόμιο η Victoria μάλλον δεν περίμενε να την φωτογραφήσουν, αφού δεν φόρεσε τα τεράστια μαύρα γυαλιά ηλίου, με αποτέλεσμα να φαίνονται και οι μαύροι κύκλοι κάτω από τα μάτια της.

Ξενύχτι, αυστηρή δίαιτα και εξαντλητικό πρόγραμμα έκαναν ένα «κοκτέιλ» που ο οργανισμός της «Posh» δεν άντεξε...

Πηγή από το φιλικό περιβάλλον της, δήλωσε πως η 36χρονη αισθανόταν απίστευτη κούραση, ενώ είχε και πονοκέφαλο από το «γεμάτο» Σαββατοκύριακο, που ήταν έτοιμη να ακυρώσει το ταξίδι της επιστροφής, κάτι που τελικά δεν έκανε.

Παρά το γεγονός ότι έχει κάνει τρία παιδιά και ασκεί ενεργά το επάγγελμα της σχεδιάστριας μόδας, η Victoria αρνείται οποιαδήποτε σχέση με το φαγητό. Μάλιστα, δεν είναι λίγοι εκείνοι που -εκτός από «ξινή»- την αποκαλούν και «καχεκτική σκιά του εαυτού της»!

Δείτε την κατάρρευση της Victoria