Σε ένα ειδυλλιακό τοπίο στο Porto Carras στη Χαλκιδική παντρεύτηκαν το προηγούμενο Σάββατο ο διεθνής μπασκετμπολίστας Νίκος Ζήσης και η Καλή του Φανή Σκούφη.

Ο γαμπρός περίμενε υπομονετικά τη νύφη στο εκκλησάκι του Αγίου Στεφάνου που βρίσκεται μέσα στο ξενοδοχειακό συγκρότημα και παρά τα πειράγματα του κουμπάρου, Βασίλη Σπανούλη, κράτησε την ψυχραιμία και το χαμόγελό του.

Η νύφη κατέφθασε στην ώρα της, λαμπερή και όμορφη μέσα στο off white νυφικό της του σχεδιαστή Elie Saab, συνοδευόμενη από τον πατέρα της και τον αδελφό της.

Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν ο αρχηγός του Ολυμπιακού Θ. Παπαλουκάς μαζί με την καλή του Β. Τσεκούρα, ο άσος του NBA Τζέι Αρ Χόλντεν, ο παλιός προπονητής του γαμπρού Ντέιβιντ Μπλατ και πολλοί συμπαίκτες του από τη Σιένα.

Μέτα την τελετή ακολούθησε δεξίωση στη Βίλα Γαλήνη, η οποία είχε διακοσμηθεί με λευκές παιώνιες και υφάσματα και όλοι ξεφάντωσαν στις μουσικές του dj.

Την επόμενη μέρα μάλιστα το ζευγάρι έκανε για τους φίλους τους και ένα beach party στην παραλία του Porto Carras, όπου τα παιχνίδια στη θάλασσα έδιναν και έπαιρναν.

Πηγή: ΟΚ!