Ύστερα από 13 ολόκληρα χρόνια, ο Δημήτρης Μητροπάνος έκανε πραγματικότητα το όνειρό του και βρέθηκε στη Νέα Υόρκη για μια μοναδική συναυλία στο θρυλικό Ράδιο Σίτι, μπροστά σε περίπου 4.000 ομογενείς.

Όμως το όνειρο παραλίγο να γίνει εφιάλτης, όταν μετά τη συναυλία ο γνωστός τραγουδιστής εμφάνισε νέα προβλήματα με την υγεία του. Ο Δ. Μητροπάνος ανέβασε υψηλό πυρετό και αμέσως οι δικοί του και οι συνεργάτες του θορυβήθηκαν και έσπευσαν στο νοσοκομείο.

Οι γιατροί, λαμβάνοντας υπόψη την επιβαρυμένη υγεία του συνέστησαν την άμεση εισαγωγή του στο νοσοκομείο, όπου και του έγινε μια σειρά εξετάσεων. Σύμφωνα με πληρ��φορίες, η διάγνωση έκανε λόγο για βακτηριακή λοίμωξη που σε κάθε άλλη περίπτωση δε θα ήταν κάτι ανησυχητικό, όμως θορύβησε τους γιατρούς λόγω της ταλαιπωρημένης υγείας του τραγουδιστή.

Μάλιστα είπαν στους οικείους του ότι αν καθυστερούσαν λίγο ακόμα η εξέλιξη θα ήταν πολύ δυσάρεστη!!! Φυσικά ούτε λόγος για συναυλίες και μεγαλύτερη κούραση.

Όλη η ομογένεια στην Αμερική που περίμενε πως και πως να τον απολαύσει στη σκηνή έχει συγκλονιστεί από την περιπέτεια της υγείας του Δ. Μητροπάνου και στέλνουν κατά δεκάδες, μηνύματα αγάπης στον γνωστό καλλιτέχνη.

«Λυπούμαστε που δε θα σε ακούσουμε, αλλά προέχει η υγεία σου», «προσευχόμαστε για σένα και μην ξεχνάς ότι μας χρωστάς μια συναυλία» είναι μερικά από τα μηνύματα.

Ο τραγουδιστής τον τελευταίο καιρό έχει ταλαιπωρηθεί πολύ με την υγεία του και αρκετές φορές, φέτος έχει νοσηλευτεί στην Αθήνα. Πιο πρόσφατο περιστατικό ήταν πριν από τρεις περίπου μήνες, που και πάλι ο τραγουδιστής εμφάνισε υψηλό πυρετό.