Οριστικός είναι ο χωρισμός του Γρηγόρη Αρναούτογλου με την Νάντια Μπουλέ, όπως έσπευσε να επισημάνει από τηλεοράσεως η δεύτερη το Σάββατο. Το γεγονός της δημοσιοποίησης βρήκε μάλλον απροετοίμαστο τον «Άρνι», που είπε να πνίξει τον πόνο του στην πατρίδα του την Χαλκιδική και συγκεκριμένα στο μπιτς μπαρ του Αντώνη Κανάκη, στο οποίο βρίσκεται αυτές τις μέρες και ο έτερος φρεσκοχωρισμένος Γιάννης Λάτσιος.

Το γεγονός ότι η Νάντια Μπουλέ πήρε την πρωτοβουλία και αποφάσισε να μιλήσει πρώτη για τον χωρισμό ίσως και να δείχνει ότι ενδεχομένως εκείνη ήταν που πήρε την δύσκολη απόφαση και θέλησε με αυτόν τον τρόπο να την κοινοποιήσει σε όλους, βάζοντας οριστικό τέλος στις σελίδες αυτής της σχέσης. Ο Γρηγόρης μάλλον δεν ήταν ακόμα έτοιμος να μιλήσει και μάλλον δεν περίμενε να έκανε κάτι τέτοιο αυτήν την χρονική στιγμή η πρώην σύντροφός του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η δημοσιοποίηση του χωρισμού βρήκε τον Αρναούτογλου στο μπιτς μπαρ του Κανάκη. Ο τελευταίος είναι ίσως από τους λίγους που γνωρίζουν καλά αυτήν την σχέση, ενώ διατηρεί επαφές και με τη Νάντια Μπουλέ, η οποία άλλωστε είχε φιλοξενηθεί και στην εκπομπή του. Παράλληλα, στην παρέα συμμετέχει και ο Γιάννης Λάτσιος, που παρηγορεί τον Γρηγόρη αλλά βρίσκει παρηγοριά και για τον δικό του, επίσης πρόσφατο χωρισμό με την Ελένη Μενεγάκη.

Δεδομένου ότι και ο Αντώνης Κανάκης έχει δηλώσει μόνος αυτήν την περίοδο, γίνεται αντιληπτό ότι στην Χαλκιδική έχει σχηματιστεί μια δυναμική αντροπαρέα αποτελούμενη από Αρναούτογλου, Κανάκη και Λάτσιο. Μένει να δούμε αν θα προστεθεί σύντομα και τέταρτο μέλος σε αυτήν. Αυτός ο χρόνος βλέπετε είχε πολλούς χωρισμούς και ακόμα βρισκόμαστε στα μισά του, οπότε όλοι αναρωτιόμαστε: ποιος θα είναι ο επόμενος;