Τις δυνάμεις της στην παρουσίαση του καιρού δοκίμασε η Κάιλι Μινόγκ η οποία επεφύλασε μια ευχάριστη έκπληξη στους τηλεθεατές του βρετανικού καναλιού GMTV, οι οποίοι ενώ παρακολουθούσαν το δελτίο καιρού με τη συνήθη παρουσιάστρια, είδαν να ξεπροβάλλει από το πουθενά η Κάιλι για να περιγράψει τον καιρό της Αυστραλίας!


Η Αυστραλή τραγουδίστρια και είδωλο εκατομμυρίων κοριτσιών ανά την υφήλιο, Κάιλι Μινόγκ, βρισκόταν ��το συγκεκριμένο κανάλι για να προωθήσει το νέο της άμπουμ με τίτλο «Αφροδίτη» και αποφάσισε με την διεύθυνση του καναλιού να κάνουν μια… έκπληξη στους τηλεθεατές!


Λίγο πριν περάσει στην αναγγελία του καιρού της Αυστραλίας, η «παραδοσιακή» παρουσιάστρια του καιρού του GMTV προλόγισε έναν «σπέσιαλ» επισκέπτη που θα συνεχίσει την πρόγνωση.


Αμέσως εμφανίστηκε η Κάιλι Μινόγκ, η οποία γελώντας ξεκίνησε την πρόγνωση χωρίς όμως να ξέρει και πολλές λεπτομέρειες για το θέμα και ζητώντας παράλληλα τη βοήθεια της παρουσιάστριας!


Ο ενθουσιασμός της σέξυ Κάιλι ήταν τόσο μεγάλος που μόλις τελείωσε την εκφώνηση αναφώνησε σηκώνοντας τα χέρια ψηλά: «Γιούπι, η πρώτη μου παρουσίαση καιρού»!


Δείτε το βίντεο με την Κά��λι παρουσιάστρια καιρού…

Πρώτη ανάρτηση: 2/7/2010 22.50