Ταξίδι αστραπή στην Αθήνα έκανε ο δευτερότοκος γιος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου Νικόλαος και η σύντροφος του Τατιάνα. Το ζευγάρι ρυθμίζει τις τελευταίες λεπτομέρειες του γάμου του, που θα γίνει στις 25 Αύγουστου στις Σπέτσες.

Σε λιγότερο από δύο μήνες ο γιος του τέως βασιλιά Νικόλαος και η σύντροφός του Τατιάνα Μπλάτνικ θα παντρευτούν με θρησκευτικό γάμο. Το ζευγάρι βρίσκεται σε πυρετό προετοιμασιών και η κάμερα του Starτους εντόπισε την ώρα που έφταναν στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» για ολιγοήμερη επίσκεψη στη χώρα μας.

Τόσο ο Νικόλαος όσο και η Τατιάνα αγαπούν την Ελλάδα και επισκέπτονται τακτικά φίλους τους στην Αθήνα και το Πόρτο Χέλι, ενώ κάνουν μικρές αποδράσεις στα ελληνικά νησιά αποφεύγοντας τα φώτα της δημοσιότητας.

Η Τατιάνα φτάνοντας στο αεροδρόμιο ήταν ντυμένη άπλα, με ένα τζιν παντελόνι, λευκή μπλούζα και κόκκινο σακάκι ενώ είχε τα μαλλιά της πιασμένα ψηλά. Ο Νικόλαος προτίμησε μπεζ παντελόνι, λευκό πουκάμισο και μπλε σακάκι, ενώ για αρκετή ώρα μιλούσε στο κινητό του.

Το ζευγάρι είναι αχώριστο και πολύ σύντομα ο Νικόλαος και η Τατιάνα θα επισφραγίσουν την 7χρονη σχέση τους με το γάμο τους, που αναμένεται να συγκεντρώσει υψηλούς προσκεκλημένους του διεθνούς τζετ σετ. Άλλωστε, από πολλούς θεωρείται ως ο γάμος της χρονιάς αφού θα έρθουν στη χώρα μας γαλαζοαίματοι από όλο τον κόσμο.

Ανάμεσα στους προσκεκλημένους είναι η βασίλισσα Ελισάβετ, ο πρίγκιπας Κάρολος με την Καμίλλα Πάρκερ, η βασίλισσα της Ισπανίας Σοφία με το σύζυγό της Χουάν Κάρλος, η πριγκίπισσα Καρολίνα του Μονακό με τον αδελφό της Αλβέρτο, η Ελ Μακ Φερσον αλλά και ο παγκοσμίου φήμης τραγουδιστής Έλτον Τζον.

Το ζευγάρι μετά από αυτό το ταξίδι-αστραπη θα έρθει και πάλι στη χώρα μας, αφού και οι δυο εκτός από την προετοιμασία του γάμου τους θέλουν να χαρούν τον ήλιο και τη θάλασσα συντρόφια με τους φίλους τους...