Ο Ρόμπερτ Πάτινσον, ο πιο δημοφιλής κινηματογραφικός βρικόλακας της νέας χιλιετίας, μίλησε σε συνέντευξη για την προσωπική του ζωή, τις ανασφάλειες, τις φοβίες και τις απογοητεύσεις του. Μπορεί ο Ρόμπερτ ή αλλιώς Έντουαρντ να προκαλεί παραλήρημα στον γυναικείο πληθυσμό, όμως παραμένει χαμηλών τόνων και προσγειωμένος. Δηλώνει «δειλός»και από τα λεγόμενα του σίγουρα είναι πολύ ερωτευμένος.


Μπορεί να έκλεισε στις 13 Μαϊου τα 24, αλλά ο ίδιος υποστηρίζει:« Η αλήθεια είναι πως μόλις έκλεισα τα 24, αλλά εγώ νιώθω 35.Δεν ξέρω, ίσως να είμαι πολύ πιο ώριμος για την ηλικία μου. Είναι λίγο καταθλιπτικό έτσι δεν είναι;».


Παράλληλα, ο Ρόμπερτ δεν δηλώνει ρομαντικός : «Ο Έντουαρντ που υποδύομαι είναι ρομαντικός. Για παράδειγμα, εγώ ποτέ δεν θα έγραφα ένα τραγούδι για μια κοπέλα στην προσπάθεια μου να γίνω ρομαντικός».Ο Ρόμπερτ όμως εξηγεί και τους λόγους που αποφεύγει να είναι ρομαντικός αφού σε μικρή ηλικία είχε μια ερωτική απογοήτευση: «Την τελαυταία φορά που έκανα κάτι ρομαντικό ήταν στα 15 μου .Είχα βάλει ένα τριαντάφυλλο στο θρανίο της κοπέλας που μου άρεσε. Όταν το είδε, νόμιζε πως ήταν από άλλον. Εκείνος το εκμεταλλεύτηκε και τελικά οι 2 τους έγιναν ζευγάρι, και εγώ απογοητεύτηκα και στεναχωρήθηκα».

Όσο για το αν μοιάζει με τον χαρακτήρα που υποδύεται, παραδέχεται ότι έχει πολλά κοινά στοιχεία με τον «ήρωα» της ταινίας: «Είμαι πολύ κτητικός όπως Ο Έντουαρντ. Παθαίνω εμμονές με πράγματα που θεωρώ δικά μου. Είμαι ισχυρογνώμων και δεν ακούω τη συμβουλή κανενός γιατί θέλω να κάνω τα πράγματα με τον δικό μου τρόπο, αυτόν που εγώ θεωρώ σωστό.»


Ο Πάτινσον, εδώ και ένα χρόνο είναι ζευγάρι με τη συμπρωταγωνίστρια του Κίρστεν Στιούαρντ και φαίνεται πολύ ερωτευμένος μαζί της αφού όπως ο ίδιος παραδέχεται, τον βοήθησε να ξεπεράσει πολλές από τις ανασφάλειες και φοβίες του: «Η Κρίστεν είναι μια πολύ έξυπνη, γλυκιά και τρυφερή κοπέλα που με έκανε να νιώσω και πάλι επιθυμητός. Για πολύ καιρό ένιωθα μόνος, άσχημος και ανεπιθύμητος. Η Κρίστεν με έβγαλε από αυτό το αδιέξοδο».Μάλιστα, ο Ρόμπερτ σε ερώτηση του δημοσιογράφ��υ για το πώς είναι να κοιμάται κάθε βράδυ στο ίδιο κρεβάτι με τη συμπρωταγωνίστρια του, δίνει μια πολύ «ζουμερή» απάντηση: «Αν φαντάζεσαι πως ξαπλώνουμε το βράδυ στο κρεβάτι και προβάρουμε τους διαλόγους μας είσαι βαθιά νυχτωμένος».


Σίγουρα πάντως ο διάσημος βρικόλακας του Twilight ,παρά την τεράστια φήμη που απέκτησε και τις ορδές θαυμαστριών φαίνεται αρκετά προσγειωμένος στην πραγματικότητα: «Αρχίζω σιγά σιγά να συνηθίζω τους παπαράτσι και τις θαυμάστριες που με κυνηγάνε. Είναι όμως τρελό! Υποθέτω πως είναι ένα κομμάτι του παιχνιδιού που δεν μπορώ να αλλάξω».


Πηγή: Down Town