«Μπορεί να πουλάω την ψυχή μου. Δεν είναι ψέματα. Τουλάχιστον εγώ το παραδέχομαι», λέει η Ματθίλδη Μαγγίρα σε συνέντευξή της και φωτογραφίζεται με έναν ολόγυμνο άνδρα μπροστά της!

Μιλώντας στο περιοδικό «Athens», η Ματθίλδη εξαπολύει «καρφιά» που παραπέμπουν σε... Ευγενία Μανωλίδου, αν και δεν την κατονομάζει. «Δεν το παίζω μυξοπαρθένα. Είμαι αυθεντική, αληθινή και, πάνω απ’ όλα, καλλιτέχνης... Δεν πουλάω ούτε στήθος, ούτε μπούτια, ούτε gossip, ούτε κατινιές», λέει μεταξύ άλλων.

Αυτό το... μυξοπα��θένα, γιατί παραπέμπει σε κάποιες αντιδράσεις της Μανωλίδου, όπως π.χ. τότε με τους γυμνούς πιανίστες στο «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο»; Τυχαίο; Δεν νομίζω...

Στην αρκούντως προκλητική φωτογράφηση, ένας καλογυμνασμένος άνδρας στέκεται μπροστά της γυμνός, ενώ σε άλλη πόζα ο νεαρός είναι μόνο με το εσώρουχο και η Ματθίδλη βρίσκεται από πάνω του...

«Είμαι σχεδόν δύο δεκαετίες στην showbiz και, θυμήσου το, θα παραμείνω γι’ άλλες δύο. Δεν θα τελειώσω όταν αποφασίσουν να με τελειώσουν τα κανάλια και τα περιοδικά», συνεχίζει η Ματθίλδη και η «μπηχτή» προς Μανωλίδου μεριά πάει σύννεφο!

Δείτε την προκλητική φωτογράφηση