Προ των πυλών είναι το ακριβότερο διαζύγιο της showbiz, καθώς θα κοστίσει... 750 εκατομμύρια ευρώ! Αυτός που θα βάλει βαθιάααα το χέρι στην τσέπη είναι ο Tiger Woods που θα πληρώσει για τα καλά τις απιστίες του σε βάρος της Elin Nordegren.

Το διαζύγιο - μαμούθ αναμένεται να εκδοθεί αύριο, καθώς πληροφορίες αναφέρουν πως όλες οι εκκρεμότητες έχουν οριστικοποιηθεί και απομένουν μόνο οι υπογραφές.

Η απατημένη Elin, που έγινε ολίγον τι «ρόμπα» παγκοσμίως όταν αποκαλύφθηκαν τα παραστρατήματα του άνδρα της, θα πάρει σχεδόν την μισή περιουσία του 34χρονου άσου του γκολφ, ενώ θα επιβληθούν αυστηροί όροι.

Μεταξύ αυτών, ο Tiger δεν θα φέρνει τα παιδιά του σε επαφή με άλλη γυναίκα και δεν θα μπορεί να συμμετέχει στη λήψη αποφάσεων για αυτά. Την πλήρη κηδεμονία θα έχει η Elin, η οποία θα «σφραγίσει» το στοματάκι της και δεν θα μιλήσει ποτέ για τις ερωμένες του ανδρός της.

Όπως φαίνεται δηλαδή, ο μεγαλύτερος φόβος του αθλητή είναι να μην βγει ποτέ η πρώην σύζυγος και μιλήσει για τις τουλάχιστον 14 ερωμένες που είχε! Τυχαίο; Δεν νομίζω, αφού ο Tiger έχασε ουκ ολίγα διαφημιστικά συμβόλαια όταν βγήκαν τα άπλυτά του στη φόρα και μάλλον δεν θέλει να χάσει κι άλλα στο μέλλον. Βέβαια, αν η Elinμιλήσει (ή έστω γράψει ένα βιβλίο βρε αδερφέ), οι «πιπεράτες» λεπτομέρειες θα της αποφέρουν πολλά μπικικίνια...

Η σπιταρόνα της οικογένειας στη Φλόριντα φαίνεται πως πηγαίνει στην 30χρονη, η οποία κρατάει και όλα τα ακίνητα που έχει στη γενέτειρά της, την Σουηδία. Μάλιστα, πολλοί πιστεύουν πως η απατημένη σύζυγος θα μετακομίσει οριστικά στην πατρίδα της.

Tiger και Elin παντρεύτηκαν το 2004, ωστόσο, ο γκόλφερ δεν κατάφερε να ελέγξει τις ορμές του και ξενοκοιμόταν. Μέχρι σήμερα, 14 γυναίκες έχουν πει πως έχουν κοιμηθεί μαζί του - βρε μήπως να κάνει ημερολόγιο με τις 12 καλύτερες;